Citat:
Uporabnik Jst10 pravi:
Po tem, ko sem večkrat rekel, da več kot 1000 € ne dam za vhodna vrata, sem se odpravil po salonih in prišel do ugotovitve, da bom moral, če bom hotel imeti alu vrata, ki so mi estetska, povečati budget na tvoj max (in tudi v tem max se dobi vrata, kot jih ima Vincent, a brez obsvetlobe). Jaz sem vzel Inothermova (v času 10% sejemskega popusta), troslojna zasteklitev - satinato, pokrivni profil (?) na obeh straneh (= vrata so na obeh straneh ravna - torej taka kot iz zgornje fotografije), prašno barvana na po barvni lestvici na sivo-rjav odtenek, elektronska ključavnica.
Zanje sem dal 1780 € z montažo, vzel sem pa jih preko Mizarstva Gorjanc, saj je bila montaža dvojnih vrat (aja kupili smo dvojna - za dvojček) cca. 100 € cenejša kot direkt pri proizvajalcu, cena vrat pa ista.
Po več poslanih povpraševanjih sem na podlagi mnenj, ki sem jih uspel pridobiti in na podlagi ogleda vrat večine prizvajalcev/prodajalcev na sejmu dom, šel pogledat še enkrat v Pirniče k Pirnarju, na Šmartinsko (pri merkatorju) k Inothermu in INT, in k Duralu, ki pa je (mislim da) sedaj v stečaju ...
Na koncu sem izbirla med vrati Pirnar in Inotherm
edit: dodana skica (moja so brez obsvetlobe)