vgradnja korita

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Če ne rabiš odcejalnika vzemi takšno (ali enojno) korito in ti ostane več odlagalne površine.

razmišljam tudi o tej tvoji ideji, samo imam problem... na moj pult ne morem dati, ker na moj pult dam BAJE lahko samo "vsadno" korito:

.VSADNI.thumb-100x26.jpg

Tale ki si jo ti dal je pa pomoje "popolnoma vsadno" korito?

.POPOLNOMA.thumb-100x24.jpg

Bi pa mogoče res dal nekaj takega kot si ti pokazal, samo ga ne najdem.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Yugec kako se ti kaj obnese tako visoka armatura? A fejst šprica voda ko teče s take višine?

@SJTV1: enojno ne, potem raje dvojno (60cm), da se enege eventuelno uporabi kot odcejalnik in podobno.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.197
1.201
113
www.adriamedia.si
Kakršno ti pač paše oz kolikor imaš element. Ampak na koncu vedi, da se ti vsak cm manjkajoče delovne površine pozna veliko bolj kot malo pleha za odlgat kos mokre posode tu in tam (tiste, ki bi jo lahko sproti pobrisal). Jaz bi v tako majhni kuhniji dal 40 širine korito in to je to ...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ni fiksna. Cev se potegne ven. Potem imas pa se opcijo 'tusa'.

Vsekakor dober nakup. Slo proizvajalec, cena ugodna...80 eur.

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Če ne rabiš odcejalnika vzemi takšno (ali enojno) korito in ti ostane več odlagalne površine.

razmišljam tudi o tej tvoji ideji, samo imam problem... na moj pult ne morem dati, ker na moj pult dam BAJE lahko samo "vsadno" korito:

.VSADNI.thumb-100x26.jpg

Tale ki si jo ti dal je pa pomoje "popolnoma vsadno" korito?

.POPOLNOMA.thumb-100x24.jpg

Bi pa mogoče res dal nekaj takega kot si ti pokazal, samo ga ne najdem.
Imam takšnega montiranega/prileplenega na pult s silikonom. Montiraš ga po želji (na, pod ali vsadnega v npr. kerrock ali podobne umetne mase).
Zanj sva se pa odločila ker sva hotela čimmanj roba in brez odcejalnika ker se nama pač ne dobade.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
a pa ti je dovolj samo enojno korito, brez dodatnega kamor bi odlagal kakšne stvari?

@Yugec: to vem da je izvlečna, ampak če ne izvlečeš ti potem iz te višine orenk šprica naokol?

impre

Pripravnik
19. apr 2008
332
7
18
Nama je. V njem samo splakneva posodo in gre v pomivalni, če pa ročno kaj spereva imava v omari pospravljen plastični odcejalnik in ga po potrebi vzameva. Samo to je redko.
Je pa fanj ker je globok in ne šprica vse naokoli kljub visoki armaturi. Nama ni žal in punca bi enako izbrala še 1x, čeprav imava dosti delavne površine in ga nisva vzela zaradi "prostorske stiske"
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ni panike, da bi fejst špricalo.

Sam si ne predstavljam, da bi imel samo korito, brez odcejevalnika.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
Mi imamo poleg umivalnika odcejalnik - za večje zadeve oz. n splošno, ki ne grejo v pomivalca. Tako da...za dve osebi je načeloma tako veliko korito povsem OK (v nobenem primeru kaj dosti uporabnosti od tega odcejalnega dela ni od njega..roko na srce).

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
ko je že ravno govora o koritu......

kaka ideja kje nabavit kako korito za PRALNICO..... mal globje, večje ....
confused-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
pri ponudnikih gostinske opreme
zmaga.gif
ker so pa te zadeve dokaj drage, poišči kaj rabljenega...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, mogoče so upoštevali ful rezerve za izrez? Tudi mene malo jezi, da nimajo čisto konkretno prikazanih vseh stvari
tongue-1.gif

btw, če kupuješ pri IKEI, za lažjo predstavo, si lahko v Kitchen plannerju narišeš, kako boš imel postavljene stvari...