Imaš kakšno menzo ali pa gostilno doma?Samo dve pečice imam.Vse ostalo je po 1 kos...
Kje pa imaš montirano vso to ropotijo?
Imaš kakšno menzo ali pa gostilno doma?Samo dve pečice imam.Vse ostalo je po 1 kos...
Samo dve pečice imam.Vse ostalo je po 1 kos...
Če ne rabiš oh in sploh funkcij,vzami klasično pečico Miele.Res peče ko raketa.Zato,jo ne dam od sebe.Sej ne nuca kruha,da neb preživela...Tudi sam bom v bližnji prihodnosti moral zamenjati pečico, saj peče za en kuratz.
Torej kaj bi bilo trenutno dober nakup?
Ne potrebujem konvektomata in ne vem kakšnega rakete.
Aja,sam nima pirolize,če ni pogoj tega.Tudi sam bom v bližnji prihodnosti moral zamenjati pečico, saj peče za en kuratz.
Torej kaj bi bilo trenutno dober nakup?
Ne potrebujem konvektomata in ne vem kakšnega rakete.
Žena se pred kratkim našla neko Bosch, ki ima tudi pirolizo, za podoben denar. Mislim da na mimovrste. Sam se sicer nisem poglabljal, tako da ne vem.Aja,sam nima pirolize,če ni pogoj tega.
Mogoče ne bi bilo slabo preveriti tudi kje v Nemčiji za to pečico. Verjamem da bi lahko dobil precej ceneje.Če ne rabiš oh in sploh funkcij,vzami klasično pečico Miele.Res peče ko raketa.Zato,jo ne dam od sebe.Sej ne nuca kruha,da neb preživela...
Čist brez elektronike je,in čist poceni popravilo.In ne crkujejo.Ker ima vse mehansko.Mi je povedal serviser.Ti bom dal link.
Miele Pečice | H 2267-1 B ACTIVE Vgradna pečica
Miele Pečice | Vgradna pečica s timerjem, prevleko PerfectClean in vodilom FlexiClip po ugodni vstopni ceni Večwww.miele.si
Pol se vama splača uzet.Sploh če je z pirolizo.In Bosch ima trenutno akcijo.5 let garancije na vgradne aparate.Žena se pred kratkim našla neko Bosch, ki ima tudi pirolizo, za podoben denar. Mislim da na mimovrste. Sam se sicer nisem poglabljal, tako da ne vem.
In je piroliza res tako super, da je to pomemben faktor?Pol se vama splača uzet.Sploh če je z pirolizo.In Bosch ima trenutno akcijo.5 let garancije na vgradne aparate.
Meni je. Piroliza pomeni skoraj nobenega ročnega čiščenja, kar pa je pri pečicah lahko kar mučno. Poleg tega, da lahko pri "novejših" pustiš notri tudi vodila in se očistijo še ta. Na koncu dejansko pobrišeš z vlažno krpo, pa je čisto.In je piroliza res tako super, da je to pomemben faktor?
Če ne zahtevaš od pečice..oh in sploh funkcije.Je tale čist uredu.Razen kok sem gledal,da nima vodil.Zdej ne vem,kok ti je to pomembno...Tole recimo: https://www.mimovrste.com/pecice/bosch-vgradna-pecica-hba573bs1?tab=description
Bi bilo kaj takega OK?
Moja jih tud ni imela.Sem jih mogu dokupit.+dodatnih 150 eur.Sem jih nahrulil na Boschu.Da pečica v rangu 1700 eur brez vodil.A cenejša jih ima...Ni logike...Nima teleskopskih vodil ja, to pa meni ful prav pride.
Teleskopska vodila so tista, ki se izvlečejo ven iz pečice?Če ne zahtevaš od pečice..oh in sploh funkcije.Je tale čist uredu.Razen kok sem gledal,da nima vodil.Zdej ne vem,kok ti je to pomembno...
Ali veš za kakšno kompaktno Boschevo, ki ima teleskopska vodila? Tudi če z dokupom? Ker kolikor gledam, kompaktna nima nobena.Moja jih tud ni imela.Sem jih mogu dokupit.+dodatnih 150 eur.Sem jih nahrulil na Boschu.Da pečica v rangu 1700 eur brez vodil.A cenejša jih ima...Ni logike...
Da. V celoti.Teleskopska vodila so tista, ki se izvlečejo ven iz pečice?
Tako je...Teleskopska vodila so tista, ki se izvlečejo ven iz pečice?
Torej jih ne potrebujem. Do danes tega ni nihče pogrešal, tako da verjamem, da v mojem primeru to ni deal breaker.Da. V celoti.