Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Kaj pa potem misliš od drsnih vratih, ki jih ima Venge?
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Ja od koga pa so?
Ta na sliki so Raumplus in čisto nič drugega.
Pregovarjava se pa zato, ker govoriš, da ima Zupanc vrata svetlobna leta za Izi-jem, sam pa dobro veš, da je Raumplus daleč po kvaliteti pred okovjem, ki ga uporabljata Izi in tudi Akron.
lp
Citat:
Uporabnik IAmLost pravi:
he he, omara ima vedno hrbtišče
vgradna omara pa hrbtišča ne rabi, ker je pač vgradna- tako so obleke bolj varne, ker prostor malce diha
kdo od proizvajalcev vgradnih omar ti dela hrbtišča??
Citat:
Uporabnik IAmLost pravi:
Akron
Zelo zadovoljen
Je pa res, da plačaš tisto, kar si izbereš.
Je pa njihova kvaliteta okovja kar nekaj pred drugimi, prav tako izdelava in celotna storitev- prišli so točno ob 8 00, zmontirali, prišli preverit.
SI pogledal v Lesnini ali Harwey Normanu, Akron ima linijo izdelkov, ki jih tam prodaja (če se prav spomnim)
Pa sedaj je mogoče čas za obisk na salonu v LJ
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Citat:
Uporabnik IAmLost pravi:
Akron
Zelo zadovoljen
Je pa res, da plačaš tisto, kar si izbereš.
Je pa njihova kvaliteta okovja kar nekaj pred drugimi, prav tako izdelava in celotna storitev- prišli so točno ob 8 00, zmontirali, prišli preverit.
SI pogledal v Lesnini ali Harwey Normanu, Akron ima linijo vgradne omare , ki jih tam prodaja (če se prav spomnim)
Pa sedaj je mogoče čas za obisk na salonu v LJ
Od vseh ponudnikov, ki sem jih obdelal, dam jaz ravno Akronu najslabšo oceno. Najbolj smešno mi je bilo pa to, da prodajalec nikakor od sebe ni dal predračuna. Vse kar sem dvakrat tam dobil, je bil znesek s svinčnikom napisan na papir. Da ja ne bom še kam hodu primerjat
Okovje ne vem katero uporabljajo, naj bi bili v rangu Izija. Izi kakor vem uporablja Komandor. Smešno je to, da Izi daje za okovje 1 leto garancije, Hoby za isto okovje pa 10 let.