Sicer sem uporabil tudi alter iskanilnik, a nisem našel nič pametnega. Me zanima ali si je kdo dal izdelat vgradno omaro pri firmi Akron ali Izi mobili?? Zaenkrat sem zbral predračun iz Akrona in me je prišel krepko dražje, kot mi je željeno omaro izračunal njihov akromat . Ta namreč ne upošteva ročajev za predale, upošteva najcenejše profile ipd. S predračunom bom zdaj šibal še do Izija in tam poskusil dobiti ugodnejšo ponudbo. Se mi splača še do kakšne firme pogledat? Nanjušil sem tudi nek Hobyles, ki nima poslovalnice v Ljubljani, kar me moti. No, če bi bili ugodni, bi se zapeljal tudi tja oz. bi kar oni prišli k meni na izmero.
Vem, da vas je tukaj, kar precej iznajdljivcev, ki ste dobili ugodnega mizarja in tistih, ki ste si omaro celo sami sesatvili, jaz pa sprašujem za konkretne izkušnje s podjetji, ki sestavijo celo omari z drsnimi vrati vred. Če ima kdo takšno omaro doma, se priporočam za kakšen komentar.
Hvala!
Vem, da vas je tukaj, kar precej iznajdljivcev, ki ste dobili ugodnega mizarja in tistih, ki ste si omaro celo sami sesatvili, jaz pa sprašujem za konkretne izkušnje s podjetji, ki sestavijo celo omari z drsnimi vrati vred. Če ima kdo takšno omaro doma, se priporočam za kakšen komentar.
Hvala!