Pozna kdo kaksno firmo, ki se ukvarja z vezavo debelih publikacij (unikatov) po cimbolj ugodni ceni, po moznosti iz Ljubljane ali Kranja ? Imam cca. 1300-400 skopiranih A4 strani iz ene staaaaaaare knjige (~60 let), ena tehnicna zadeva, ki je bila natisnjena v zelo malo izvodih, zaradi cesar se je zdaj nove seveda ne dobi vec), katere bi rad imel vezane v knjigo oz. vec knjig, priblizno tako, kot vezejo diplome, a z malo manj papirja nabranega v hrbet in seveda brez kicastih dodatkov (platnice so lahko bistveno cenejse itd.).
Tezava pri teh firmah, ki vezejo diplome, je v tem, da imajo ocitno vsi omejitev debeline 2 cm, kar je premalo za moj namen (potrebno bi bilo vsaj 3-4 cm, ce razdelim papir na tri kupe, oziroma kaksnih 5 cm, ce ga na dva kupa, kar bi mi tudi najbolj ustrezalo glede dimenzij in mase), vsaj sodec po opisu njihovih zmoznosti na Internetu.
Vezava v spiralo, ki za take debeline ni problem, mi ni prevec vsec, ker unici papir. Ce ne bo druge opcije, mi se vedno to ostane ...
Tezava pri teh firmah, ki vezejo diplome, je v tem, da imajo ocitno vsi omejitev debeline 2 cm, kar je premalo za moj namen (potrebno bi bilo vsaj 3-4 cm, ce razdelim papir na tri kupe, oziroma kaksnih 5 cm, ce ga na dva kupa, kar bi mi tudi najbolj ustrezalo glede dimenzij in mase), vsaj sodec po opisu njihovih zmoznosti na Internetu.
Vezava v spiralo, ki za take debeline ni problem, mi ni prevec vsec, ker unici papir. Ce ne bo druge opcije, mi se vedno to ostane ...