Veterinarji

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Kot prvo, tole temo odpiram zato, ker ne vem kam naj jo sploh postavim, ni odprtega še nobenega primernega podforuma. Lahko bi ga naredili kamor bi pisali vse stvari okoli domačih ljubljenčkov.

Skratka, zanima me kateri veterinar je OK in ugoden na relaciji LJ-KR ?

Vem sicer za enega v okolici Kranja, ki verjetno malo fuša doma (ali pa tudi ne, nisem 100%) in je še vedno dobro poskrbljeno za žival. Me zanima če obstaja še kakšen ugoden veterinar, vseeno mi je ali ima firmo ali ne. Glavno, da je prijazen do moje denarnice in živali
cheer.gif

Lahko tudi na PM

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
Sej maš ambulante postaje povsod. Kaj pa rabiš da je važna cena...ker načeloma neke velike razlike ni...

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net

Držite se čim dlje od njih.
Sem kolega komaj prepričal, da je šel po tretje mnenje,ko sta vetrina LJ in veterinarska postaja določili čisto napačno diagnozo pri majhnem psu.

Pri Veterinarski postaji so hoteli psa operirati (skrajšati eno nogo) - vsa težava je bila v hitri rasti in je bila rešena z ustrezno hrano. Aja... poseg bi lastnika olajšal za cca. 2.500€, psu pa uničil življenje.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sej maš ambulante postaje povsod. Kaj pa rabiš da je važna cena...ker načeloma neke velike razlike ni...

Edina razlika je, da ti lahko slab psa uniči ali z dragimi posegi ne izboljša nič, dober pa zadevo reši kot se zagre.
Pri resnih zadevah / neznankah se pa tako ali tako splača plačati vsaj dve ali morda celo tri diagnoze...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:

Držite se čim dlje od njih.
Sem kolega komaj prepričal, da je šel po tretje mnenje,ko sta vetrina LJ in veterinarska postaja določili čisto napačno diagnozo pri majhnem psu.

Pri Veterinarski postaji so hoteli psa operirati (skrajšati eno nogo) - vsa težava je bila v hitri rasti in je bila rešena z ustrezno hrano. Aja... poseg bi lastnika olajšal za cca. 2.500€, psu pa uničil življenje.
Jaz sem imel pa popolnoma drugačno izkušnjo: ko je bil pes bolan, mi je veterinarka dala svojo privat cifro, če bi bilo kaj narobe itd. Najbrž je odvisno od slučaja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Edina razlika je, da ti lahko slab psa uniči ali z dragimi posegi ne izboljša nič, dober pa zadevo reši kot se zagre.
Pri resnih zadevah / neznankah se pa tako ali tako splača plačati vsaj dve ali morda celo tri diagnoze...

No sej zato je pa fajn vedit zakaj se gre

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Klinika Loka ali Veterina Noe (Radomlje).
Obojni so mi šli že zelo na roko in povsod zadovoljen.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.575
9
38
naš nemški ovčar je najbolj zadovoljen z Rado tom tukaj VETERINARSTVO
TRSTENJAK-ZAJC D.O.O.

Sicer sem slišal ,da je tudi ta v Vipavi zelo dober .

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
čiščenje zobnega kamna + eventuelno kak zob za izruvati

To te bo prišlo najceneje v Ivančni Gorici. Pred nekaj meseci je znanec za čiščenje zob tam plačal 30€, kar je vsaj trikrat ceneje kot kjerkoli drugje. Tudi rezultat je bil zelo dober.