Vestni delavec

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Mah, to se je samo pretvarjal da spi, v resnici je pa skozi priprte oči prežal na zlikovce!
17758-icon_confused.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ma dej birokrat dojemi že - človek je zaspal. Ni prvi in ni zadnji sploh sedaj ko zaradi pomanjkanja marsikdo tolče tudi po 5 zaporednih 12 urnih šihtov.

ni prav, svet se pa tudi ne bo podrl

Garner oz. jambravec iz žirov - res je, imel sem tudi taxi službo, ukvarjal sem se še z več stvarmi. Za razliko od tebe sem človek ki rad uživa pri svojem delu. in ko me je zanimalo kako je voziti taksi sem se tega pač lotil. utajil sem kak promil davka ko sem nekajkrat koga peljal brez računa. Za razliko od nekaterih ki nič ne prijavijo - ampak to je njihova stvar in zaradi tega jaz nisem imel nič manj strank.

Taxija iz objektivnih razlogov nimam več, tisti ki me poznajo tudi vedo zakaj. Še evdno trdim da je taksist lep poklic in da sem uzival, je pa res da sem to počel ob redni sluzbi in je evrjtno tistim ki so na ulici 12 ur vsak dan kmalu dosti.

Ti pa si en navaden čudak (ostalih stvari ki si jih mislim ne bom pisal ker te ne poznam in bi ti morda storil krivico) ki stalno jamra in se smili sam sebi. in krade zrak ostalim delavnim. kmet.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Haha, kok sm se zdej nasmejal, na vsak način ga zagovarja ( tist škrat al kaj je že) , da mogoče je v privat casu pa ne vem kaj še vse
hysterical-1.gif

Res je, zaspal je, jebat ga, samo pač je v taki službi da to pa res ni dovoljeno. Drugo je če zaspi Danny smit daniel na svoji vroci liniji, ce pa si v taki sluzbi, si pa res nesmes privosciti zaspat, oziroma če ze zaspis, parkiraj se nekam kjer nebos vsem na učeh, ne pa na tako lokacijo
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sami pametnjakoviči se oglašajo, ki preživijo pol šihta na alterju. A je kakšna razlika a spiš alpa surfaš po internetu.

LP

Ena bistvena razlika je... Policist je placan iz proracuna (torej ga placujemo vsi)... nismo vsi zaposleni v drzavnih sluzbah
bonk.gif
...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Je sploh pomembno kdo te plačuje? Verjetno tudi veliko ostalih v državni službi surfa po internetu
wink-1.gif
Pravtako kdo ki dela pri privatniku zaspi med delovnim časom... hehe

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Mah glej seveda ni prav. Saj v koncni fazi ni prav tudi ce bi se zapeljal v nek gozd in bi potem se dlje trajalo ce bi kdo potreboval pomoc.

In ja, lahko d aje bil na malici in takrat lahko spi ce hoce (pustimo prizgan avto). Ampak tudi ce je bil na malici ni prav ker ce nic drugega dela sramoto policiji na tak nacin. Ampak ja se zgodi, verjetno ne bo vec spal ce vidi psonetek =)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mal je ze vazno... Policist naj bi bil za zgled ostalim... in se mi zdi, da ce ze spi v sluzbenem vozilo, naj se vsaj skrije nekam ... ne pa takole na ulici, kjer je v posmeh mimoidocim
smile-1.gif
...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Živi dokaz imaš danes - nedelja je, alter je mrtev. Jutri ko bodo ljudje v službah bo pa spet zaživel
smile-1.gif

Ja res bi lahko šel kam drugam spati to je pa res
smile-1.gif

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ma dej birokrat dojemi že - človek je zaspal. Ni prvi in ni zadnji sploh sedaj ko zaradi pomanjkanja marsikdo tolče tudi po 5 zaporednih 12 urnih šihtov.

ni prav, svet se pa tudi ne bo podrl

Garner oz. jambravec iz žirov - res je, imel sem tudi taxi službo, ukvarjal sem se še z več stvarmi. Za razliko od tebe sem človek ki rad uživa pri svojem delu. in ko me je zanimalo kako je voziti taksi sem se tega pač lotil. utajil sem kak promil davka ko sem nekajkrat koga peljal brez računa. Za razliko od nekaterih ki nič ne prijavijo - ampak to je njihova stvar in zaradi tega jaz nisem imel nič manj strank.

Taxija iz objektivnih razlogov nimam več, tisti ki me poznajo tudi vedo zakaj. Še evdno trdim da je taksist lep poklic in da sem uzival, je pa res da sem to počel ob redni sluzbi in je evrjtno tistim ki so na ulici 12 ur vsak dan kmalu dosti.

Ti pa si en navaden čudak (ostalih stvari ki si jih mislim ne bom pisal ker te ne poznam in bi ti morda storil krivico) ki stalno jamra in se smili sam sebi. in krade zrak ostalim delavnim. kmet.

Moj namen ni, da bi se kregal, vsak lahko napiše, kar hoče v mejah normale jest sem sam napisal, da take lenuhe plačujemo in nič druzga.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
No jaz pa sem ti napisal da iskreno dvomim da ti karkoli plačuješ ker si večkrat napisal da si brezposelen torej mi (tudi policisti) posredno podpiramo in plačujemo tebe

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
OFF:
Nikol nisem napisal, da sem brezposelen. Imam pa status občana, lahko delam preko študenta.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Sej nihče ne kaže s prstom. Samo to je tako kot da bi ti sosedu očital da en skrbi dobro za avto in da zapravlja tvoj denar čeprav ti nisi nič dal zraven.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Joj kako ste tečni. Včasih je pač kaj bolj praktično, pa čeprav se ve, da ni prav. To delate vsi zato se ne pretvarjat in sedaj kazat s prstom!

vsi smo na istem, večina k redno dela še fuša poleg in, če bi vsi mel reg.popoldansko dejavnost in plačevali davke bi se znalo zgodit, da bi bili davki nižji.

Nazadnje urejeno: