Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V opisu piše montaža na vesa 300x200.. Ni mi ravno komplet nosilca za menjavati. V tujino se dobijo adapterji 200 na 300mm..pri nas pa nisem zasledil..
Ce se prav mojega TV spomnim ima zadaj 2 x4 luknje - pa potem nasraubas tiste ki ti pasejo. Nosilec ima pa tudi premicne in nastavljie “krake” (neki tacga).
Pa ce se prav spomnim - imas v navodilih TV napisano kako dolge vijake lahko uporabis.. pa tud pri nosilcu so bili v paketu razlicne dolzine.
moj predlog bi tud bil - menjaj nosilec - za nekega prilagodljivega.. sploh ker bos nosilec imel na steni “za zmeraj” - in se ti bo zamenjalo karnekaj tv gor
Eno vprašanje.. Tv ima vesa 300x200, nosilec pa uradno podpira 400x200, 300x300 in višje.. Ampak točno te 300x200 nima navedene. Lahko sklepam, da gre tv lahko gor? Velikost tvja im masa je podprta.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.