Tale antena se da namestit na steno? Ker nimam droga, bi jo pa rabil... Rabiš še kak adapter za priklop na Huaweija?
V bistvu je tako, če dam jaz modem ven in ga držim v iztegnjeni roki na balkonu proti oddajniku, je signal seveda boljši. Ko ga postavim noter, signal malo pade (1 črtico), hitrost pa kar. To težavo sem premostil z omenjeno anteno-panelom. Gledal sem vse možne in res moraš paziti, kako so velike, katere frekvence podpirajo, tista iz Alija res vprašanje ... To sem vzel, ker ima kar široki razpon frekvenc in ni prevelika, še vedno pa ima dovolj dbi. Svetoval mi je tisti, ki se s tem ukvarja in zadeve prodaja, vsaj pri tej moraš dokupiti še kabel, daljši kot je, večje so izgube (imam 5m), verjetno veliko odtehta tudi kvaliteta, ki nekaj stane. Ampak če povzamem, za panel, kabel in modem sem dal skupaj 130€, zadeva pa dela kot mora. Malo sem se bal, če bo dejansko kaj bolje, sedaj pa več kot zadovoljen. Aja še drog, jaz sem sicer kupil L-nosilec (par €), potem pa ugotovil, da najbolje deluje kar direktno na balkonski ograji, se splača poiskati pravo mikrolokacijo. In ne pozabiti na modemu nastaviti sprejem na zunanjo anteno.