Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V info:
- sem bil danes v intersparu: so imeli verige od vel. 40 do 130, cena med 15 in 17 eur, ampak nobene za 18palčne gume, torej nič za 245/45/18. Al jih je zmanjkalo ali jih sploh niso imeli, ker na listkih sem videl samo do 130 velikosti:-/
To velikost imajo se sedaj... nimajo pa nobene, ki bi pasale na 225/45-18 ... Sem vceraj iskal v Interspar Citypark in danes v Interspar Qlandija Kranj ...
Te, ki jih ti omenjas so KNS 120 in pasejo na tele dimenzije:
KNS imaš za enako ceno kot v Intersparu na mimovrste.com. Kodo za brezplačno dostavo pa najdi v forumu slo-tech.com.
Sam sem ugotovil da ne rabim 245/45/18 ampak 255/45/18, te imajo pa samo za 83eur (druga firma). Čeprav imam quattro bom verjetno kar gume kupil (če bi kupil ketne za v havbo bi imel itaq celo zimo pol metra snega, tako bom za 50x ceno verig kupil zimske gume, pa snega še videl ne bom (Murphyjev zakon press:-/ ))
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.