Vera ozdravi homoseksualnost in AIDS

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Bolj je podoben boji, samo prazna glava mu iz vode gleda.
smile-1.gif

za crknit
wink-1.gif

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
KSZ

Vam je pa res težko kaj dopovedat. Tole sploh ni bulšit, je čisto res. Imam dokaze osebne narave. Torej, v vrtcu sem se družil samo z dečki, deklice so mi šle na živce. No, pol so pa po bajtah začel hodit jehovci in vam rečem ... sprememba !

Zdaj se pa bojim, ker so mi všeč samo ženske, da sem lezbijka? Torej me niso čist ozdravili, al kva? So me samo spreobrnili?

Ma, ni hujšega, kot iskanje samega sebe ...
evil.gif

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sv. Marko, evangelist
»Kdor bo sprejel vero in bo krščen, bo rešen, kdor pa ne bo sprejel vere, bo obsojen.«

No vsekakor bolje pokristjanjevanje s strahom, kot z mečem in grmado....
grin1.gif

Ampak ti se še vedno norčuješ tu na forumu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sv. Marko, evangelist
»Kdor bo sprejel vero in bo krščen, bo rešen, kdor pa ne bo sprejel vere, bo obsojen.«

Zastraševanje, v bistvu bi morali to knjigo prepovedat, ker gre za kaznivo dejanje povzročanja splošne nevarnosti.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ker prostori šole niso namenjeni zavajanju bolnikov z AIDS-om, širjenju nestrpnosti do neke manjšine, oz. takim ali drugačnim motivacijskim predavateljem ki od naivnih, zavedenih in bolnih ljudi pobirajo denar ...

... za take stvari imamo cerkve.

Citat:
Delo.si:
Luca di Tolve, ki trdi, da je »ozdravljen« homoseksualnosti, bo v soboto vendarle predaval v Postojni: a ne v šolskem centru, ki je zaradi nasprotovanja javnosti odrekel gostoljubje srečanju škofijske mladine, temveč v tamkajšnjem župnišču.

Evo, vi sam mene vprašajte.
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.145
113
KSZ

Recept za zdravljenje homoseksualnosti

Luca Di Tolve je gejevskim udeležencem pripravil naslednji program zdravljenja:

- dve uri gledanja nogometne tekme El Classico (prenos bo potekal do izmenjave prešvicanih dresov)
- tečaj oblačenja, ki bo temeljil na prepovedi nošenja šalov ter barvno in stilno usklajenih oblačil
- tečaj prave moške hoje
- tečaj Sam svoj mojster, na katerem bodo udeleženci popravljali motorje, bojlerje in v stene zabijali žeblje.
- tečaj odvajanja od deodorantov in kozmetičnih izdelkov
- učenje metod polaganja rok na ženske
- tečaj pitja piva in riganja oz nagajivih veščin, ki jih organizatorji ljubkovalno poimenujejo En glasen prdec na dan prežene homoseksualnost stran.
- pogovor s Lucovo ženo Tereso o zakonski sreči in spolnih tehnikah, ki osrečujejo ženske
- molitev

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
imajo tečaj tudi za lezbike. sestoji iz:

Poseben program zdravljenja za lezbijke je Luci pomagala pripraviti dr. Velepička. Program v osmih korakih zajema:

- tečaj kuhanja

- tečaj zdravljenja od šraufanja

- tečaj odvajanja nakupovanja v Bauhausu in tečaj nakupovanja Murinih oblačil

- odvajanje od vožnje z motorji

- tečaj nošenja kril in hoje v petah

- tečaj ličenja

- tečaj zapeljevanja moških

- molitev in še več nje

hmm pogrešam bmw majstorko...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.145
113
KSZ

Slovenci vse bolj verjamejo v Boga

S starostjo se posamezniki vse bolj obračajo k veri in Bogu, kaže najnovejša raziskava, v katero so bili vključeni prebivalci iz 30 držav. Slovenija je ena izmed držav, kjer je opazen konstantna rast posameznikov v verovanje Boga.

Odstotek ljudi, ki verjamejo v obstoj Boga: 18. Slovenija: 23,6 %
Odstotek anketirancev, ki so se izrekli za ateiste: 11. Slovenija: 13,2 %

jest5

Guru
18. avg 2007
25.956
-8.678
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
KSZ

Slovenci vse bolj verjamejo v Boga

S starostjo se posamezniki vse bolj obračajo k veri in Bogu, kaže najnovejša raziskava, v katero so bili vključeni prebivalci iz 30 držav. Slovenija je ena izmed držav, kjer je opazen konstantna rast posameznikov v verovanje Boga.

Odstotek ljudi, ki verjamejo v obstoj Boga: 18. Slovenija: 23,6 %
Odstotek anketirancev, ki so se izrekli za ateiste: 11. Slovenija: 13,2 %
Napačna interpretacija rezultatov. S staranjem se procent vernih nič kaj ne veča. Višji % med starejšimi je le posledica tega, da si nekoč "moral" biti krščen in hoditi k maši, ker te je drugače cela vas grdo gledala. Če si v mladosti vzgojen, da te en stric vec cajt gleda z neba, ti to ostane v glavi. Tega danes k sreči večinoma ni več.