Ne, verjetno meni.
Ja, glej saj tudi v ex-YU je marsikdo prepričan, ker mu tako uszreza, da je razpad YU delo ZDA, čeprav vemo da to ni res in da so ZDA še zelo dolgo v leto 92 vztrajale pri enotni Jugi.
Kolikor mi je znano so se glede mirovnih pogajanj na Sri Lanki najbolj angažirali Norvežani. Tamilske tigre pa je EU uvrstila na seznam terorističnih organizacij. Ne glede na to kaj pravijo domačini.
On topic: Vsekakor pa ostaja dejstvo, da ljudje v Venezueli stradajo in se bodo prej ali slej uprli. In to ne glede na to kaj pravijo Španci ali Švedi.
OMG. A je tako težko razumeti, da ima vsak, čisto vsak svoj interes pri skoraj čisto vsakemu, vsaj do neke mere. Čisto vsaka država vodi zunanjo politiko zaradi lastnih interesov.
Glede Venezuele in tega kar vidim na TV imam svoje mnenje, pa nimam časa za izliv na tipkovnico - ni vse res kar nam povedo in ni vse res kar vidimo. Recimo jaz vidim na TV, da noben od demonstrirajočih ne zgleda glih pretirano v krizi in lačen
Nisem pa bil v Venezuele.
Sedaj še čakamo da Maduro vrže plinsko bombo, da lahko američani imajo izgovor za posredovanje
Seveda, da sankcije pripomorejo k bedi, saj zato pa so vklopljene, ker učinkujejo.
Naredi kaj ces, kaj cajt zapravljas s tem razlaganjem kaj bos naredil...
Pa naj jih zalagajo rusi, kitajci, korejci....saj niso neka enklava sredi usaZDA imajo Venezuelo pod ekonomsko blokado. SWIFT in vse ostalo so jim zaprli. Bank of England jim je zasegla zlato, ZDA pa njihovo premoženje.
Ne pravim, da je trenutni predsednik ok, ampak sankcije proti Venezueli krepko pripomorejo k bedi v državi.
To je tako, kot bi nekdo tvoji družini preprečil kupovati hrano, potem pa bi tebe, kot glavo družine CSD obtožil, da ne skrbiš za družino, ker je lačna in da te je potrebno zamenjati.
Tomicko vprasaj pa mesecnika. Ni vrag, da ne vesta...Zakaj jih ne bi mi zalagali? Za ljudi gre, pa še proti imperialisti so, kar mi ustreza.
Kam lahko nakažem?
Kar na Madurov osebni račun. On bo najbolje vedel, kako denar razporediti med potrebne.Zakaj jih ne bi mi zalagali? Za ljudi gre, pa še proti imperialisti so, kar mi ustreza.
Kam lahko nakažem?