Jooooj, sam ta trenja so pa bila
Najprej sem se morala nasmejati slaku, ki je na začetku šel z enim domačinom v njegovo hišo, kjer so se na zidu jasno videli sledovi, do kje je segala blatna voda. Slak pa: "Pokažite nam, do kje je segala voda... Pokažite..." Pa kaj nas ima za slepe???
O tisti bjondi ni vredno izgubljati besed. Je pa res, da je idealna gostje za take in podobne oddaje in soočenja, ker ne špara jezika, Mislim pa, da je širni SLoveniji pokazala svoj visok IQ.
Potem tista gospa, ki je eno uro pred poplavo klicala na občino... Sorry, ampak kaj je pa pričakovala od tega? Da bodo na občini z odlokom ustavili dež? Da bi lahko preprečili povodenj? I think not... Ampak "... ona je katastrofo napovedala, pa je nihče ni jemal resno..." Posledice povodnji bi bile gotovo manjše. Ja, itak.
Višek pa mi je bil, ko so pred kamere v živo privlekli družino, ki je v plazu izgubila sina in njegovo punco. Pa kaj ti novinarji nimajo prav nobene etike???!!!!!!
Že pri poročilih ob 19ih mi je bilo prav absurdno, ko je kazalo, kako so jim prišli sožalje izreči Janša pa Podobnik pa ne vem kdo še... Z njimi pa še kakih 20 novinarjev. Ma ne vem no, meni je to "rahlo" adijo pamet...
No, potem sem pa imela vsega dosti in sem nehala gledati. Mislim, da bi mi ob besedah Podobnika inErjavca dokončno prekipelo...
In tako tudi ne vem, če je kdo v tej oddaji sploh kaj pohvalil... (pomoč gasilcev, vojske in ostalih) - razen seveda tistih, ki so to že po defaultu morali storiti