Vegrad - to bo še zelo veselo

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Nič se mu ne zdi slabo! Vse
10.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tovšakova je "tvoja" in me čudi da o tej zadevi ne moreš ničesar pametnega napisati. Tudi Pogorevc je "tvoj", kateremu je Tovšakova za nagrado priskrbela stanovanje.

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledam te podatke, NLB ima za 137mio terjatev.

Kdo vse se je tam podmazal, da je dajal kredite, zdaj pa bi naj država to dokapitalizirala.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Vsaka čast tistim, ki so to omogočili...
aplauz.gif

Mimogrede, kako tele mora bit tisti na banki, ki je omogočal tovrstne kredite in ostale zadeve, da je nastal tak dolg.
Me prav zanima, če bi lahko nekdo, ki ima 100 jurjev vredno stanovanje, dobil na bankah kreditov za 2 miljona eur.
confused-1.gif

Za sale & lease back si že slišal?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Sem slišal ja...
Ampak to še vedno ne odtehta tega, da so tovrstni posli ena velika mučkalica. Posledice so pa vidne na propadlih podjetjih in miljardnih dolgovih...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.159
1.253
113
42
Res ste face tadesni. Hitr snečkota obtoževat. dejte saj tok pregledat teme preden ste pametni. To o Hildi sem napisal jaz. Ker sem pač zamešal dve ničvredne stranke. Big deal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.342
7.094
113
pri taščici
A ti si bil tisti "pacek" ki obtozujes nedolzne ljudi! Ti oprostim, ko je ravno svet vecer
wink-1.gif

za snecerja pa: se posujem s pepelom, samo da pec pogori

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Res ste face tadesni. Hitr snečkota obtoževat. dejte saj tok pregledat teme preden ste pametni. To o Hildi sem napisal jaz. Ker sem pač zamešal dve ničvredne stranke. Big deal.

A to da ti nekaj napišeš pomeni, da nihče drug več ne more?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Torej si ti nerazhledan.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.159
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:

Glede na to da je snecer rekel da on tega ni napisal. Kaj zdej ti hočš?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:

Pač radi lažete in podtikate
smile-1.gif

https://www.alter.si/tabla/show...rue#Post1047430

ali

Citat:

Gre seveda za bivšega šefa policije (Marko Pogorevc), za katerega se je v "partizanskih" krogih prijelo ime telebajsek.

Tudi on je prišel sumljivo do stanovanja, včeraj so v prispevku še povedali, da mu je Vegrad celo odpisal dolg... tale Vegrad je Pandorina skrinja, le kaj vse se bo še ugotovili.

Že zdaj pa je jasno, da je bil Vegrad servis tako za leve in desne.

http://24ur.com/novice/sloveni...;p_all_items=86

Ne pozabimo:
Hilda Tovšak = nekoč generalna sekretarka Krščanskih demokratov (šef orgličar)
Marko Pogorevc = ni mi znano ali je član NSi, je pa znano, da pripada prvi nedeljski klopi in je tesen prijatelj Tovšakove.

Sedaj je zaposlen v Mobitelu, zadolžen za varnost in nadzor zanimivo delovno mesto pri telek. operaterju...

Zanimivi so tudi sosedje telebajska (v prispevku), kakor tudi včerajšnje novice o telebajskovi firmi kakšne prihodke ima ...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ok, Hilda (
hysterical-1.gif

Mislim, a je res treba vedno ločevat plevel na gnil in že gnil? Pa koji k... ima veze v kateri stranki je bila leta tega in tega...?

I

Izbrisan uporabnik #488

Seveda ima. Tam se je vsega naučila in prodobila povezave, da je lahko zasedla krasno službo.

Danes je celo pomembno kako si oblečen.

bozicek-v-adidas-trenirk.jpg