Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Vsaka čast tistim, ki so to omogočili...![]()
Mimogrede, kako tele mora bit tisti na banki, ki je omogočal tovrstne kredite in ostale zadeve, da je nastal tak dolg.
Me prav zanima, če bi lahko nekdo, ki ima 100 jurjev vredno stanovanje, dobil na bankah kreditov za 2 miljona eur.![]()
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Veš zakaj je moral Juševic iti? Zaradi Zokijevega projekta Stožice!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Dokler nisi tega na alterju prebral. Prej si govoril da je bila pri jansi. Vsaj zdi se mi.
slabo se ti zdi.![]()
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Res ste face tadesni. Hitr snečkota obtoževat. dejte saj tok pregledat teme preden ste pametni. To o Hildi sem napisal jaz. Ker sem pač zamešal dve ničvredne stranke. Big deal.
Torej si ti nerazhledan.Citat:
Res ste face tadesni. Hitr snečkota obtoževat. dejte saj tok pregledat teme preden ste pametni. To o Hildi sem napisal jaz. Ker sem pač zamešal dve ničvredne stranke. Big deal.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
A to da ti nekaj napišeš pomeni, da nihče drug več ne more?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
A to da ti nekaj napišeš pomeni, da nihče drug več ne more?
Citat:
Gre seveda za bivšega šefa policije (Marko Pogorevc), za katerega se je v "partizanskih" krogih prijelo ime telebajsek.
Tudi on je prišel sumljivo do stanovanja, včeraj so v prispevku še povedali, da mu je Vegrad celo odpisal dolg... tale Vegrad je Pandorina skrinja, le kaj vse se bo še ugotovili.
Že zdaj pa je jasno, da je bil Vegrad servis tako za leve in desne.
http://24ur.com/novice/sloveni...;p_all_items=86
Ne pozabimo:
Hilda Tovšak = nekoč generalna sekretarka Krščanskih demokratov (šef orgličar)
Marko Pogorevc = ni mi znano ali je član NSi, je pa znano, da pripada prvi nedeljski klopi in je tesen prijatelj Tovšakove.
Sedaj je zaposlen v Mobitelu, zadolžen za varnost in nadzor zanimivo delovno mesto pri telek. operaterju...
Zanimivi so tudi sosedje telebajska (v prispevku), kakor tudi včerajšnje novice o telebajskovi firmi kakšne prihodke ima ...