Ehhh...to ni res. Zaradi mene imajo lahko vegani sredi trgovine balo suhega sena na razpolago in me to ne bi nič motilo.Vem, z ogroženimi mesojedci sem mislila tiste, ki jih motijo označeni oddelki v trgovinah. Ker bo bojda kmalu zmanjkalo prostora za šnicle
Pri surovem mesu se ne rabi nic preverjat. Mogoce poreklo da tiste bolj paranoicne.
Drugace pa samo hop po njem in potem v obdelavo. Brez razmisljanja o miljon Ejev kaj sploh pomenijo
Si ti kdaj bil na domacih kolinah? Pa je mesar zgrešil ali pa je pištola (v novejšem času) zatajila? Si videl kako se s sekiro omami?Pustimo pritisnjene agresivne vegane, vendar!
Še bolj imbecilno, oz. spreverženo, je pa dejanje na zgornjem posnetku.
Sam sem velik ljubitelj mesa, vendar ravno zaradi takih primerov praktično ne kupujem več mesa po štacunah, ker s tem avtomatsko podpiraš mesarsko industrijo, ki je postala neustavljiv stroj, kjer kakovost mesa in predvsem zadnje poti živali ni več pomembna. Šteje samo zaslužek.
Meso kupujem pri rejcih, ki jih tudi osebno poznam. Vem kako živijo in umrejo njihove živali. Tole tudi z veseljem več plačam
Meso je prepoceni, je se praktično vsak dan, v vsaki možni obliki, vprašljive kvalitete. Ogromno se ga zavrže...ta sistem pač ni zdrav in ne bo moral funkcionirati na dolgi rok, kar je tudi pravilno.
No, jaz jem 95 odstotkov domačega mesa.Pustimo pritisnjene agresivne vegane, vendar!
Še bolj imbecilno, oz. spreverženo, je pa dejanje na zgornjem posnetku.
Sam sem velik ljubitelj mesa, vendar ravno zaradi takih primerov praktično ne kupujem več mesa po štacunah, ker s tem avtomatsko podpiraš mesarsko industrijo, ki je postala neustavljiv stroj, kjer kakovost mesa in predvsem zadnje poti živali ni več pomembna. Šteje samo zaslužek.
Meso kupujem pri rejcih, ki jih tudi osebno poznam. Vem kako živijo in umrejo njihove živali. Tole tudi z veseljem več plačam
Meso je prepoceni, je se praktično vsak dan, v vsaki možni obliki, vprašljive kvalitete. Ogromno se ga zavrže...ta sistem pač ni zdrav in ne bo moral funkcionirati na dolgi rok, kar je tudi pravilno.