Večerja za dvoje v LJ, do cca 40-50 EUR na osebo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hvala. Sem šel potem v Argentinota. HRana je bila super, postrežba tudi. Račun 80 eur.

uf, očitno imajo tam dvojna merila... enkrat sva šla na popoldansko kosilo... katastrofa. Da ne omenjam vrta, k so mize nametane skupaj, en kup marel, k se spotikaš ob njih, ozki prehodi...

Hrana pa tud čisto nič posebnega za tisto ceno. Zame je bila čisto menza varianta. Isto kot če bi šel v jurmana... sej ok, pač majo tako politiko, sam pol nej majo tud cene temu primerne...

verjetno se bolj potrudijo če naročiš kaj bolj izbranega...

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.683
-523
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Hvala. Sem šel potem v Argentinota. HRana je bila super, postrežba tudi. Račun 80 eur.

uf, očitno imajo tam dvojna merila... enkrat sva šla na popoldansko kosilo... katastrofa. Da ne omenjam vrta, k so mize nametane skupaj, en kup marel, k se spotikaš ob njih, ozki prehodi...

Hrana pa tud čisto nič posebnega za tisto ceno. Zame je bila čisto menza varianta. Isto kot če bi šel v jurmana... sej ok, pač majo tako politiko, sam pol nej majo tud cene temu primerne...

verjetno se bolj potrudijo če naročiš kaj bolj izbranega...

zmaga.gif

Pri meni podobno nič posebnega. Sicer je to že par let nazaj, mogoče je sedaj kaj bolje.
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Vse kar bi jaz is tega računa jedel je čokoladni sufle pa pil borovničev sok. Ostalo pa bljak!

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Da malo obudim tole temo: večerja za dve osebi, nekaj podobnega kot je iskal avtor teme. Mesni meni, lokacija LJ ali okolica, lahko pa tudi kam po ne preveč oddaljeni Sloveniji.
A je bil kdo v zadnjem času v Cubu na Šmartinski, so še okej? Na um mi pride tudi TaBar na Gornjem trgu. Iščem malo bolj modern ambient, pri jedeh pa ne preveč eksperimentiranja.
V LJ sva obredla že obe grajski gostilni, Valvasorja tud, zato bi šla nekam na novo, pa da ne bo ravno bankrot.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kovač na Tomačevo si bil? Sicer imajo vrhunske ribe ampak tam sem jedel tudi vrhunski steak.

Ps ni pa moderen ambient. Šele potem videl.
Kovač sem nekajkrat letno, po večini službeno, pa tudi privat. Vedno so bili okej, mi pa ostaja grenak priokus izpred 7 let, ko sem tam organiziral večerjo-družinsko slavje, pa je bil takrat fail tako pri parih jedeh kot pri strežbi.
Za poslovna kosila so pa odlična izbira.

Pa pozabil sem napisat, da Argentino tudi ne pride v poštev. Službeno sem tam parkrat letno, bil sem tudi že letos, pa mi je price-performance malo predrag. V DiVino sem jo tudi že peljal ene parkrat, Kaval mi je pa ambient za dva predivji, pa nazadnje me je ona tja peljala, tako da tudi ne pride v poštev.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Skaručna še nisem bil in jo imam v to-do listi. Ampak tokrat ne, ker je žena noseča, posledično se ne more cel večer prenažerat, pa še spit ne more nič konkretnega.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Zanimiva stvar je tudi Rodizio do Brasil
Bila žena s frendicami, pa ni bila navdušena. Pol serviranega mesa je bilo po njenih besedah bolj bogi kosi, pa vse menda več ali manj enak okus.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Vecina kosov je nam neznanih kot npr picanha,cupim ali maminha....
Drugace ti svetujem Ponvico v Brezovici...Nebraska steak...ali Manna je tudi ok

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
S Ponvico 100% ne boš falil. Sem kar pogost obiskovalec tam in še nikoli ni bilo manj kot odlično.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Za Rodizio tudi jaz ne morem ravno pohvaliti. Meso je sicer okusno ampak res vec ali manj enakega okusa ter mocno preslano. Priloge so skoraj bolj zanimive kot meso.