Vatikan izganja slovenskega državljana

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Aha, torej je Uranov bratranec in župnik lagal... ja res zanimivo.

Zdaj bo očitno spet glavna debata, s kakšnimi črkami je bil spisan ukaz in ne vsebina, torej da našega državljana naganjajo iz Slovenije.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ne vem in me ne zanima.

Zanimalo me je samo, če je bilo res v oznanilu, pa sem malo poguglal.
pozdrav.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz

Zanimivo - ko sem jaz pred dobrim mesecem namignil, da se to utegne zgoditi, so se pa eni norca delali.
smirk-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Uran sedaj živi v strahu, da mora zapustiti domovino. Če ne bo ubogal, mu grozi, da ne bo prišel v nebesa, tega pa si ne more privoščiti.

Ne razumeš razlike, ko RKC grozi svojim vernikom.

p.s.
Vidim, da te izobrazba nekaterih zelo moti, očitno je v ozadju kakšna "travma" z nedokončano šola in faliranjem, pa sedaj te probleme tukaj rešuješ. Rešitev je vojska, če rabiš nasvet.
Še pred peklom pa ga lahko vržejo iz službenega stanovanja, mu ne dajo več bonov za kosilo v službeni menzi.....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uran trenutno še biva v Zavodu Sv. Stanislava v ljubljanskem Šentvidu. Nekateri pravijo, da se mu dogaja krivica in da je eden največjih poštenjakov v slovenski Rimsko-katoliški cerkvi .

Zato izgon.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uran trenutno še biva v Zavodu Sv. Stanislava v ljubljanskem Šentvidu. Nekateri pravijo, da se mu dogaja krivica in da je eden največjih poštenjakov v slovenski Rimsko-katoliški cerkvi .

Zato izgon.
Dvomim da zajec tiči v tem grmu.
Za Mariborsko nadškofijo se približno ve, koliko Vatikanskega premoženja je izginilo bogvekam, ne verjamem da je Ljubljanska poslovala na bistveno drugačen način.
Zagotovo pa domnevni otroci niso vzrok za izgon, ni prvi škof z otroci in ne zadnji, pa tudi najbrž niso od letos.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
uran je vzaposlen v rkc.
rkc ga premešča iz delovnega mesta v sloveniji na delovno mesto nekje..mogoče argentini.
to je men vse ok in kle ne vidim problema.

mi je pa čudno, da se ukvarjajo z njim, k je upokojen, torej se bojijo škode jezika, ne dela.
in kako je upokojen? a nisi v službi boga dokler ne srečaš boga. pol spoznaš anteg in to je to?
a ma penzion? pa kdo mu ga daje?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Na 24kur:
Zibelnik je ob tem spomnil na izjavo kardinala Franca Rodeta ob imenovanju in umestitvi Urana za nadškofa leta 2004, češ da gre za "kadrovsko napako".

Bi rekel, da tole drži.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
8888 se bo požrl, ker si ni priskrbel neta na Pagu. Zdaj pa zamuja razpravo na njegovem področju!
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Katolibani imajo tudi lastne strokovne termine:

- lokalni spodrsljaj (ko narediš dolg za 800mio EUR+)
- komunikacijski šum (ko Vatikanu razlagaš, da nisi fotr)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Katolibani imajo tudi lastne strokovne termine:

- lokalni spodrsljaj (ko narediš dolg za 800mio EUR+)
- komunikacijski šum (ko Vatikanu razlagaš, da nisi fotr)

pod prvo alinejo si pozabil dodatni besedo 'hud'...cerkev je pač globalna in glede na velikost slovenije in višino dolga gre s stališča cerkeve res za hud spodrsljaj, ampak lokalen. To je tako kot Tezno v kontekstu Slovenije...
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

pod prvo alinejo je vse ok, tako je govoril Rode o tem minornem pojavu...

Na Teznem pa se v RS ni zgodilo nič posebnega. So pa tam še kakšni ostanki tudi iz prazgodovine, po mojem je dinozaver tam izumrl.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Na Teznem je bolšjak vsako nedeljo, do dežurne pošte se zaradi prometa skoraj ni mogoče prebit. Pa edina cesta do tja. To je ta lokalni spodrsljaj?

Mogoče pa je Uran bil zato tako OK dečko in čisto tiho, ker je imel preveč masla na glavi

Podobne teme