kr se tiče geodetskega posnetka je tako ali tako obvezen...... kr se ostalega tiče pa iščeš dlako v jajcu. Naj povem, da je naš teren kr težaven, ker smo imeli vodo 3,5m (podtalnica), ki se z visoko savo dvigne na nivo 0. In tako sranje kopat ni lahko. Still, ti kot gradbenik (predvidevam), valda veš kok lahko nekaj odstopa......
drgač si te res ne predstavljam kot nadzornega. Jest sem bil še tko korekten, da sem taistemu reku prid poglej teren, skopl lukno, tud lastnega geodeta poklič pa izdej fakturo.
Štimal je vse pri plačilu... vkalkuliral 10% zajeba na nepredvildljivost. Sem reku če je možno da me bo na koncu precej več koštal je izjavil, da če bi on tko delal, da nebi imel nikljer več šihta..
Gre pa za Robleka iz Kranja, ki ga je mimogrede Vegrad skor v bankrot spravu z neplačili....
Pa ne nakladam... zato se mi alkoholikovo nabijanje zdi bizarno. Pr nas javna naročila grejo v osnovi dražja za še enkrat toliko. Čisto šalabajzerstvo.....
Ko gre pa iz javnega denarja pa se dela po Rešetovo, ko so kanlizacijske jaške nabil kr na pesek niti podzidali niso, tako da se zdaj posedajo... Prav tako šalabajzersko so optiko vlekli.. Aja naj še omenim, da na prazne parcele kljub računanju niso nardili odcepov za kanalizacijo...
Zdaj pa z kameram komunalci skačejo in iščejo odcep ki ga ni, računajo pa ga v komulanem prispevku. Zato se mi je zavleko gradnja za mesec, ker so se en druzga obtoževali kdo je kriv...
Tko pra nas to v praksi funcionira... Jankovičev still... sej neki je pa naredil, čeprav bojo mogl pr nas verjetno vso kanalizacijo prekopat čez par let, ker bodo jaški cikcak po višini stal...
jebiga to je to... nepredvidljivo.