Kaj ma to veze z manekenstvom? Sej seksajo vsi - lepi, grdi, suhi in debeli
Eni pač več kot drugi. Zanima me samo od kdaj se sex v avtu šteje kot nekja norega in divjega? Sej to počnejo praktično vsi.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
poleg tega pa morda on samo v postelji sexa![]()
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kaj ma to veze z manekenstvom? Sej seksajo vsi - lepi, grdi, suhi in debeliEni pač več kot drugi. Zanima me samo od kdaj se sex v avtu šteje kot nekja norega in divjega? Sej to počnejo praktično vsi.
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kaj ma to veze z manekenstvom? Sej seksajo vsi - lepi, grdi, suhi in debeliEni pač več kot drugi. Zanima me samo od kdaj se sex v avtu šteje kot nekja norega in divjega? Sej to počnejo praktično vsi.
takim ženskam jaz ne rečem manekenke ampak kur*eCitat:
Uporabnik novaa pravi:
niso vsi manekeni prve kategorije da lahko vsako noč naskočijo koga hočejo in kje hočejo....![]()
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
takim ženskam jaz ne rečem manekenke ampak kur*eCitat:
Uporabnik novaa pravi:
niso vsi manekeni prve kategorije da lahko vsako noč naskočijo koga hočejo in kje hočejo....![]()
![]()
odvisno od let ki jih ima oseba..... treba se je znoreti dokler si mlad... drugače te na stara leta pipaCitat:
Ja če lahko naskočiš kogar koli si po moje kur*a... če pa vedno ene pa iste osebke uporabiš pa je druga zgodba
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Zavisi od tega, kje je parkiran avto![]()
Ne.. če v glavi vse stoji na pravem mestu NE MOREŠ naskočiti vsega kar povprek.. če pa LAHKO, pa pomeni da je nekaj narobe s to osebo... ali pa se prodaja.... ker tiste si same ne izbirajo strank... torej so..?Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Samo si se pa izrazil: če lahko naskočiš kogar koli si po moje kur*a.
Hitro popravi, drugače si bodo tiste, ki se dejansko lahko naskakujejo s komer koli mislile, da jim samo zavidaš.![]()