Vas kj razganja?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Koga boli kura... kaj si je ona mislila. Ni njeno, da misli.

hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Za marsikoga je lepa ... sicer pa jaz nikoli nisem gledal na lepoto preveč ... Kaj boš z lepo babo, če je v glavi nora kot da bi mela same črve v glavi, se nosi kot da je najlepša na svetu ... Pa pred tabo drugemu govori same kurbarije itd ...

Lepoto sem gledal samo takrat, ko sem menjal piške, za kaj resnega pa je lepota na drugem mestu, na prvem pa je pri meni, če je ženska razgledana, pametna in ne govori kozlarij ... in seveda ... kot vsako ženšče sem tudi jaz tu, da ima lepo šolo in bo potem imela lepo plačo.
wink-1.gif

In imam lepo punco, mimo grede ... temni dolgi kravžlasti lesje, rjave očke, lepo razvita - normalna postava, ipd ... Mel sem kar srečo, da sem tisti dan šel na veselico, če tudi nisem hotel za nič na svetu, in sem jo lepo spoznal na plesu. Vprašanje je samo, kakšno bi danes mel, če je ne bi spoznal, še kaj lepšo ali pa grdo kot 300 vragov ...

Btw ... v srednji sem bil zaljubljen v eno kar nekaj let ... sem spoznal takrat našo in čez kakih 5 let sem to diklino videl ... tak je grda postala, da je ne bi imel za nič na svetu, če tudi je še isto pametna ostala - kile pa mozolji pa dva zoba manj ...

Ene najstnice se do 25. leta tak spremenijo da je kar hudo .. Kot najstnice so lepe, potem pa postanejo grde oz nikakšne ... nekatere ... Ene ostanejo nespremenjene, druge pa z grde postanejo še lepše ...

Sajkek ... zdaj pa se umiri ... in mislim, da bi ti ovda še kako prav prišla, a?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
? zakaj bi se moral umirit? ti si napisal prosti spis kak je tvoja , hm "drugačna". jaz se ukvarjam samo z 1A deklinami na vseh področjih.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
V Prlekiji pravijo da je 0,5 že v luftu, tako da verjamem, da lepota ni tako pomembna, saj vse skozi meglo vidi!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
? zakaj bi se moral umirit? ti si napisal prosti spis kak je tvoja , hm "drugačna". jaz se ukvarjam samo z 1A deklinami na vseh področjih.
jest tudi sam lepe fukam, zakaj bi grde?

btw..še kej mešeš mt na koš?
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Še malo nazaj se pesnil, kako si srečen v vezi..Zdaj se pa naenkrat "ukvarjaš z deklinami" ( množina ).

priden.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pišem na splošno, vse moje so bile iber, zdajšna pa sploh, tako da... verjamem, da nisi razumel napisanega.