Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
....on samo vse z avstrijo primerja
Citat:
in se jezi ce ljudje novejso tehnologijo uporabljajo =)
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja tehnicno gledano lahko tud heroin prodaja sredi preserca pa oba veva da to ni prav![]()
Lahko ga gleda preko neta na rtvslo.si pa sploh nima tvja. Kaj bodo zapecatili? Prazen prostor? Ce ze luknje iscemoCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja tehnicno gledano lahko tud heroin prodaja sredi preserca pa oba veva da to ni prav![]()
Tehnično gledano če ima TV sprejemnik mora plačevati naročnino, razen če mu ga pridejo zapečatit. Samo v tem primeru bo VHS kasete res gledal na mikrovalovko![]()
Moji prijatelji v sloveniji imajo 2x ali 3x visje place kot jaz. V tujini tudi 10x.Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
....on samo vse z avstrijo primerja
Ja, palicaj, boli me to, da je moj dober znanec, ki je prijavljen na sončni upravi v Celovcu, že tri leta brez dela (ne brez službe). In da dobi zgolj zato, ker gre 1x mesečno gor k referentu, ki mu ne najde nič primernega, 950 evrov.
Več kot marsikateri inženir v Sloveniji.
V treh letih so ga dvakrat poslali na internetno izobraževanje, pa kljub temu še danes ne zna odpreti priponke...![]()
Jaz pa z skoraj 40 leti službe nimam niti 600 evrov pokojnine. Zidarju pa, kot smo brali, nosi kurir domov MESEČNO nekaj 10.000 evrov. Seveda krvavo in pošteno zasluženih...
Butlji! Vključno z menoj!
Mešam hruške in jabolke? Mogoče.
Vam pa manjka tista najbolj osnovna pamet. Ter čut za pravičnost...
Citat:
in se jezi ce ljudje novejso tehnologijo uporabljajo =)
In kaj ti je prinesla ta silna tehnologija, bozon (bizon?) v Cernu?
Le to, da da glupi Slovenec za dober mobilc eno solidno plačo.Ker ga kao mora imeti...![]()
Da o dobrem avtu ne govorim.
In o tem, koliko otrok v EU NE BI BILO LAČNIH, če ne bi trkali (drkali!) atomov v Cernu...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lahko ga gleda preko neta na rtvslo.si pa sploh nima tvja. Kaj bodo zapecatili? Prazen prostor? Ce ze luknje iscemo![]()
In kaj tebe zanima, če kdo da solidno plačo za telefon? Čeprav nisem še videl telefona za solidno plačo, tako da.Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Le to, da da glupi Slovenec za dober mobilc eno solidno plačo.Ker ga kao mora imeti...![]()
Sej veš, foušija, foušija. Zelen je od njeCitat:
Uporabnik sad pravi:
In kaj tebe zanima, če kdo da solidno plačo za telefon?
To maš polno rit vsega, tako da lahko to gledaš. Eno plačo za telefonCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
Nehaj srat.... če si tolk gnil, da ne znaš poiskat obeska kje drugje.
Tule je bolj dejanska situcija
https://www.bigbang.si/pametni-gsm-telefoni/gsm-lg-flex-2-lg-575166
http://www.computeruniverse.net/products/90607395/lg-g-flex-2.asp
On ima televizor tisti stari stekleni CRT, ki ne more sprejemat digitalnih programov. VHS pa lahko predvaja, ker je analogni. Torej, naročnine za RTV niCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lahko ga gleda preko neta na rtvslo.si pa sploh nima tvja. Kaj bodo zapecatili? Prazen prostor? Ce ze luknje iscemo![]()
Ni luknje. Čim ima nekaj preko katerega lahko predvaja RTV kanale mora uradno plačat (beseda bande rtvjevske inkasantske). Šteje tut tablica in računalnik, pa tudi pametni telefon sklepam da pade sem not...![]()
Pa BTW se lahko odjavi za max 36 mesecev, glede na obrazec. In če ima TV doma je v prekršku![]()