Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:Torej se s tem da je varanje najbolj grobo kršenje človeških vrednot ne morem strinjati...poročajte/vežite se z nekom za katerega ste prepričani da ima podobne osnovne želje kot sami, pa do nesporazumov ne bo prihajalo. Potemtakem tudi ne morete obsojati ljudi, kot so vaginko recimo, saj človek jasno pove da mu zvestoba ni prioriteta (kakor je videti ve tudi partnerica) in si dobi punco, ki meni podobno ter jima gre super.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
formila se glasi
n zapusti z n+1
Meni nekaj ni jasno. kako lahko nekdo ostane s qrbo in upa, da njega pa že ne bo prevarala?
Glede Zetorja pa mislim da je dekle že prej iskalo priložnost da mu pove da se njuni tirnici počasi razhajata samo da ni imelo moči da to prizna njemu, sedaj pa je imela priložnost da to naredi in je to bolj na nezavedni kot zavedni strani naredila. Občudujem njegov način reagiranja - za kaj takega moraš biti karakter ter izklesana osebnost ne pa reva kot vsaj polovica komentatorjev.Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:
Torej se s tem da je varanje najbolj grobo kršenje človeških vrednot ne morem strinjati...poročajte/vežite se z nekom za katerega ste prepričani da ima podobne osnovne želje kot sami, pa do nesporazumov ne bo prihajalo. Kao pa boš določil kdo ima podobne elementarne želje? Jaz poznam samo dve skrajnosti a) popolna abstinenca v partnerstvu prvih 8-10 mesecov (po Headu-stopnje partnerstva) b.) partneja-ko peljati na testiranje in v kolikor se ne ujemajo percepcije ga nemudoma "načevljamo" - sedaj pa podvprašanja kako boš zdržal s človekom za katerega verjameš da je zaljubljen - pa ti-jaz tudi brez vsaj poskusa predaje? Kako boš človeka za katrega verjameš ..... "načevljal" ? Tako da te tvoje teze na mojem vrtu niso pognale mladik - bi pa z veseljem pregledal kaj moram narediti da tvoje seme vskali in morebiti rodi Potemtakem tudi ne morete obsojati ljudi, kot so vaginko recimo, Če tukaj ne vidim že večkrat dokazano zgrešenega permisivnega vzorca vzgoje, ki naredi osebnost totalno podrejo trenutnemu užitku pa še to ne glede za ceno ali partnerja ali sebe - in DA moramo "obsojat" take ljudi kot je vaginko (navkljub pričakovanemu burnemu odzivu) da se človek enkrat zave da obstajajo še drugačni ljudje ki niso slabši ali drogorazredni in da se jih zato ne izkorišča-zavaja vsepovprek. saj človek jasno pove da mu zvestoba ni prioriteta (kakor je videti ve tudi partnerica) in si dobi punco, ki meni podobno ter jima gre super Temelnjo pravilo v odnosu je - tako so me učili - da človeka sprejmeš takšnega kot je in da ge ne spreminjaš v to kar bi ti rad da je, če pa zaradi zaljubljenosti ne vidiš njegovih "napak" je pa potreben čas -prej omenjeni meseci - da realno gledaš na njega-njo in si izboriš čim boljšo pozicijo v odnosu, seveda če si pripravljen sprejet partnerja 100%. .
če obema zvestoba ni vrednota in to jasno povesta oz. če se dogovorita za odprto vezo- potem sploh ne govorimo o varanju.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Vsekakor je ,ker praviloma vkljucuje poleg prvotnega greha (prevare) se cel kup drugih. Poleg nespostovanja do socloveka je to tudi znak pomankljive vzgoje.Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:Torej se s tem da je varanje najbolj grobo kršenje človeških vrednot ne morem strinjati...poročajte/vežite se z nekom za katerega ste prepričani da ima podobne osnovne želje kot sami, pa do nesporazumov ne bo prihajalo. Potemtakem tudi ne morete obsojati ljudi, kot so vaginko recimo, saj človek jasno pove da mu zvestoba ni prioriteta (kakor je videti ve tudi partnerica) in si dobi punco, ki meni podobno ter jima gre super.
Karkoli je ali ni zelja ne strani (prej ali pol) ni opravicilo za taksno dejanje. Ce ti nekaj ni (vec) vsec se umaknes iz zveze in solo haras naprej. Veze v katerih "to ni vazno" naceloma sploh niso veze ampak kurb..... in je prevara tam nekaj "obicajnega".
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Varanje je zame ultimativno izdajalstvo. Če ti kaj ne štima, se pogovori, potrudi in šele nato razmisli o odhodu. Ne pa da potem poslušam kako je hudo, da partner ne posveča pozornosti, bla bla izgovori. Vem da je hudo, tudi neznosno, ampak potem se ne vara, ampak pusti partnerja.
Nekateri varajo ker imajo drugačen pogled na to, slišal sem že glavo parajoče izjave, večinoma iz ženske smeri: "ni varanje samo pofafala sem mu ga", "ni varanje dokler nisem poročena", "ni varanje samo avantura je bila", "ni varanje če nisi zaljubljen", "ni varanje ker sma skupaj samo en mesec". Tako da pazljivo ko nekdo reče da ni nikoli varal. Samo spremenil je definicijo varanja.
Drugi pa varajo ker so zavedeni. Trik je v tem da si dovlj zrel in pameten da se ne pustiš zavest. Jaz lahko zatrdim da nikoli in nikdar ne bi prevaral moje, ampak daj me nagega in potrebnega v posteljo z lepo nago voljno žensko in ne vem kaj se bo zgodilo. Ampak kako me bo spravila nagega v posteljo je vprašanje. Že prej se bom umaknil, vsaj tako lahko trdim, dokazovat pa moram vsaki dan.
In potem se čudijo, odkod lasje druge barve na njegovi srajci. Piše, da so reve za vse same, da so zvečer utrujene... Ja lubice drage, same ste krive, desca itak ne spustite zraven k otrokom, ker nič ne zna, še plenice zamenjat, iz sebe delate žrtve in mučenice, ki morajo podpirati tri vogale. Ni čudno, da je potem tako.Citat:
Ko je ženska enkrat poročena in postane mati, je moški odveč. Potisne ga na stranski tir, včasih si želi, da sploh ne bi več obstajal. Samo občasne dvigne krilo, da ima potem mir pred njim.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
In potem se čudijo, odkod lasje druge barve na njegovi srajci. Piše, da so reve za vse same, da so zvečer utrujene... Ja lubice drage, same ste krive, desca itak ne spustite zraven k otrokom, ker nič ne zna, še plenice zamenjat, iz sebe delate žrtve in mučenice, ki morajo podpirati tri vogale. Ni čudno, da je potem tako.Citat:
Ko je ženska enkrat poročena in postane mati, je moški odveč. Potisne ga na stranski tir, včasih si želi, da sploh ne bi več obstajal. Samo občasne dvigne krilo, da ima potem mir pred njim.
Sploh pa, ko gledam mamice (okoli 30 let ali celo manj), ki se po porodu otroka zapustijo, da moja koka deset in vel let starejša zgleda proti njim kot manekenka, bodite srečne, da vas sploh povoha.
Ne boste verjele, tipi nismo tam samo zato, da imate zastonj avtomehanika, vrtnarja in električarja, res znamo tut pamžku rit obrisat in plenico zamenjat, kasneje se spomnimo tudi to, kje na zemljevidu je Afrika in koliko je 7x4.
Jah, zna bit malo sumljivo če gre urihtana v vrtecCitat:
Uporabnik slafrok pravi:
To o cem ste se tako razpisali se imenuje zanemarjanje. oba spola to delata narobe. pa bog ne daj za zenska urihta kateri dan je takoj napad kam gre in s kom
Citat:
Uporabnik slafrok pravi:
To o cem ste se tako razpisali se imenuje zanemarjanje. oba spola to delata narobe. pa bog ne daj za zenska urihta kateri dan je takoj napad kam gre in s kom