Vam je kdaj žal, da ste ga/jo pustili?

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Vam je kdaj žal za partnerjem, ki ste ga VI pustili (in ne obratno)?

Priznam, da se mi včasih zahoče večerje, alkohola in seksa (v tem vrstnem redu) s katero izmed bivših, ki sem jih odpisal. Ko na to pomislim, mi je malce žal za skoraj vsako, ko pa premišljujem o ostalih skupnih trenutkih, pa niti ne.

Kako pa je z vami? Je kdo takšen, ki premišljuje o prejšnji zvezi in mu je RES žal, da jo je končal? Takšni primeri so verjetno redki, ali se motim?

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Ne, veza pa seks nista povezana
smile-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ko ppgledam nazaj lahko sama sebe potrepljam, da sem naredila te pametne korake in se znebila teh ničvrednežev ...drugače pa ne, nikoli ne razmišljam o tem.
crazy1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
V trenutku osamljenosti in tuge, se spomnim na enga, ki mi je v takih trenutkih znal priklicati nasmeh na usta. Ampak ga tudi v največji krizi nisem poklicala
grin1.gif

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
V trenutku osamljenosti in tuge, se spomnim na enga, ki mi je v takih trenutkih znal priklicati nasmeh na usta.

me too.
d055.gif

Zdaj sem s svojim straaaašno zadovoljna in se bivši z njim ne more niti približno primerjati. mi je res padla sekira v med
cheer.gif

bili pa so časi, ko sem bila nekaj časa samska in sem se smilila sama sebi, moj bivši pa že v novi zvezi. takrat sem imela trenutke, ko sem pogrešala skupne lepe trenutke in se tolkla po glavi, ker sem ga pustila. osamljenost pač stori svoje...
ampak so se stvari čisto fajn obrnile, tako da - ne, zdaj mi ni nič žal.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Včasih da, ker, tako je v življenju: bolj izbiraš, večji izbirek dobiš. Ali, kot bi rekli taspodni, "iz lošega u gore".

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Poznam en ženski osebek, ki pravi da moraš ostati v kontaktu s svojimi bivšimi.
17758-icon_confused.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Poznam en ženski osebek, ki pravi da moraš ostati v kontaktu s svojimi bivšimi.
17758-icon_confused.gif

Jst se čist strinjam s tem. Če sta seveda končala na en lep način. Itak sta eno življensko dobo preživela skupi
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
No, ne ravno moraš , je pa lepo, če vama uspe obdržati nek kontakt. Konec koncev sta preživela nekaj časa skupaj in se poznata in zakaj si ne bi pomagala, če si znata. Tudi jaz z vsemi bivšimi ohranjam stik. Saj ne želim, da bi se slišal vsak dan, vsak teden al pa kaj. Ko pač potrebuješ nekoga, ki te pozna in mu zaupaš, da ti svetuje, pomaga ... se slišiš. That's why friends are for, a ne
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Veliko ljudi reče, da ko enkrat nehaš s partnerjem, da je pa to konec in se prekine vse stike. Mogoče bo večino tale zgodba presenetila, vendar sva z bivšo ostala prijatelja od dneva, ko sva nehala. Pri nama je ta mogoče edino to, da je vse skupaj viselo v zraku že prej in sva počasi oba dojela, da ta zveza ne bo šla naprej. Po 4 letih zveze sva ostala odlična prijatelja in sedaj rešujeva težave en drugega. Æe ma ona kakšen problem z moškimi mene povpraša in obratno. Konstantno sva na vezi, žurava skupej skor vsak vikend in se mava fajn. Takoj sva pač rekla, da pa sexala ne bova, ker to potem vnaša samo neko negotovost in ljubosumje, če je kdo z drugim.