valencia

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.782
114
63
Pozdravljeni,
za prvomajske bomo 4 dni v Valenci - 2 odrasla + 10 letni otrok.
Plan = Oceanografski muzej in Biopark, verjetno še kaj :) Zanima me predvsem ali je kakšna prednost, če karte kupimo online?

Hvala!

as21

Fizikalc
18. dec 2007
798
27
28
mi smo jih kupovali na licu mesta-smo bili marca, tako da ni bilo gužve na blagajnah.
kot nasvet-ne kupovati 24/48/72 urnih kart za javne prevoze-se ne splača- trenutno imajo 50% off na komplet za 10 voženj (mislim da z naslova lanskoletnih poplav)-mi smo dali 5€/10 voženj za cono AB (se pravi vključno z letališčem, toliko stane sicer 1 vožnja če karto kupiš posamezno na avtomatu). je pa res, da smo kupovali v tabacerriah.

as21

Fizikalc
18. dec 2007
798
27
28
Hvala za nasvet. Ali se potem lahko kupi ta 10x vozovnica na letaliscu?
to pa žal ne vem- Mi smo šli prvi ob prihodu s taksijem v mesto (je bil preko bookinga vključen v ceno nastavitve) , potem smo kupovali karte v tabacerriah-za samo mesto rabite samo cono A, do letališča pa cono AB.
Mislim pa, da preko avtomata ne bo šlo (se sicer nisem ravno poglobil v to) ker naj bi znižana cena bila namenjeno samo za prebivalce mesta. Ampak v tabacerri so nam avtomatsko obračunali nižjo ceno

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.782
114
63
Evo iz prve roke, ker smo že tukaj :)
Avtomati za metro karte so v kleti letališča, kjer se gre potem na metro. Suma10 ab+ stane 11€..

• Všeč mi je
Reactions: as21

as21

Fizikalc
18. dec 2007
798
27
28
to pa žal ne vem- Mi smo šli prvi ob prihodu s taksijem v mesto (je bil preko bookinga vključen v ceno nastavitve) , potem smo kupovali karte v tabacerriah-za samo mesto rabite samo cono A, do letališča pa cono AB.
Mislim pa, da preko avtomata ne bo šlo (se sicer nisem ravno poglobil v to) ker naj bi znižana cena bila namenjeno samo za prebivalce mesta. Ampak v tabacerri so nam avtomatsko obračunali nižjo ceno

pa vidim da sem se zgoraj zmotil-cona AB je 10€/10 voženj

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.782
114
63
Imamo pa težavo z mobilnim omrežjem, kamorkoli kličem, mi napiše neveljavna številka. Seveda sem dal +386 spredaj.. lahko kličem edino preko viberja, mobilni prenos podatkov deluje.
To je pri vseh treh, na različnih telefonih.. jebela pa ta T2..

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.506
436
83
Si preveril gostovanje T2 in operaterje z pogodbami z T2? Svoje case ko sem uporabljal izimobil je laufal na drugih operaterjih kot Telekom narocniski.Cist za primer

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.782
114
63
Sem, vse sem probal, ročna nastavitev operaterjev, na novo vpisana telefonska st. +386.. in nič. Delovali pa so mobilni podatki :)
No, pred eno uro pa je začelo samo od sebe delati vse..