vabilo na casting za reklamo (dojenčki)

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
čau,

ker vas tukaj še največ spremlja, bom kar tukaj spisala. Torej:

na vas se obračam z vabilom na casting (avdicija) za reklamo za Pampers. Iščejo se dojenčki, stari od 11-14 mesecev , zaželeno temnejših las, po možnosti punčke, ni pa nujno. Casting bo potekal ta petek, 21.05.2010 od 9ih-17ih ter v soboto, 22.05. od 10ih-13ih (torej lahko pridete kadarkoli v tem času, vzelo vam cca pol ure), lokacija bo sporočena naknadno po tel. Snemanje bo potekalo predvidoma od 6.- 8. junija , v kolikor bi bil vaš otrok izbran, bi morali imeti čas na razpolago čez cel dan, ni pa še določeno, ali bo en ali več snemalnih dni. Plačilo za reklamo še ni točno določeno (naj bi bilo cca 300 evrov). V reklami otrok sedi v nakupovalnem vozičku in se igra s punčkami, zato ni potrebno, da otrok že zna hoditi (je še bolje tako).

Išče pa se tudi mamice v poznih 20ih in zgodnjih 30ih, temnejših las, šarmantne in tople
smile-1.gif

Vsi interesenti pošljite svoje kontaktne podatke (ime, priimek, telefonska številka ter ime in starost otrok-a) na blaz.taljan@gmail.com. Če pa vas še kaj zanima, me lahko podrezate na pm. Javijo naj se samo resni interesenti!
tongue-1.gif

Če pa poznate kakšno mamico oz. očka z otrokom, ki ustreza zgornjim pogojem, mu prosim posredujte tole sporočilo, vam bom zelo zelo hvaležna
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz menjam eno 40-letnico za dve 20-letne. Brez doplačila.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
To mora bit zanimivo kdo vse se prijavi, ker itak vsi mislijo, da je njihov otrok najlepši in za v reklamo. Pol pa mali čudni uletavajo
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
mah, lepota je itak subjektivna. Pri eni reklami, ki so jo delali pred kratkim, so isto rabili dojenčke pa je zmagal čist en iks. Moj favorit ni bil niti med prvimi tremi
d055.gif

no dejte, a noben ne pozna kakšnega primernega kandidata oz. kandidatke? Tok folka na forumu, pa nič
shocked-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.597
2.409
113
Pomurje
Moj mali je izven limita, stara pa je v limitu.

Pa še blont je, ne glede, da sma stara temna, no vsaj mama je sigurno temna.

Lp

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Moj mali je izven limita, stara pa je v limitu.

Pa še blont je, ne glede, da sma stara temna, no vsaj mama je sigurno temna.

Lp

Opala. Naši otroci so tudi blond in ne ustrezajo zahtevanim kriterijem niti po starosti. Pa tudi žena ni šarmantna in topla.
frown-1.gif