Vabila na zbor lastnikov

Foreigner

Fizikalc
18. nov 2019
119
76
28
Kako je v primeru stanovanja danega v najem. Ali lahko lastnik zahteva vabilo na svoj stalni naslov (v drugem mestu)?

Zakon namrec v 36 clenu pravi, da se dostsavlja v hisni predalcek in objavi na oglasni deski najmanj 14 dni pred terminom zbora.
Najemnik po mojem ni dolzan postnega predalcka redno odpirati (morda je na dopustu), niti mi jo posredovati. Ali se lahko od upravnika zahteva „elektronska oglasna deska“

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.787
2.838
113
Lahko. Meni pošiljajo na dom (razen ko pozabijo).

Mi pa tudi najemnik poslika dopise zame in pošlje na SMS.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.535
856
113
Kako je v primeru stanovanja danega v najem. Ali lahko lastnik zahteva vabilo na svoj stalni naslov (v drugem mestu)?

Zakon namrec v 36 clenu pravi, da se dostsavlja v hisni predalcek in objavi na oglasni deski najmanj 14 dni pred terminom zbora.
Najemnik po mojem ni dolzan postnega predalcka redno odpirati (morda je na dopustu), niti mi jo posredovati. Ali se lahko od upravnika zahteva „elektronska oglasna deska“
36. člen
(zbor lastnikov)
(1) Zbor lastnikov se skliče s pisnim vabilom vsaj 14 dni pred zborom. Vabilo pusti upravnik vsakemu etažnemu lastniku v hišnem predalčniku posameznega etažnega lastnika in objavi na oglasni deski ali na mestu, dostopnem vsem etažnim lastnikom. Na zahtevo etažnega lastnika, ki v večstanovanjski stavbi ne prebiva, mu upravnik vabilo pošlje po elektronski pošti.

SZ-1 NPB-16

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj