Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Strokovne napake po zagotavljanju pristojnih ni bilo,vsi postopki so bili v skladu z zdravniško doktrino,samo nekdo ji je dvakrat z vodilom preluknjal srce.Neprecenljivo. Upam,da jih starši iztožijo do pekla.
Upam, da vsi kirurgi prenahajo opravljati svoje delo, ker ti jih najbrž nikoli ne boš potreboval. Misliš, da jo je načrtno umoril? Če nakdo opravlja tako zahtevno delo, misliš da se mu ne more pripetit kakšna taka smola, je pa res lahko usodna, ker en Safet v jarku lahko samo lopato zlomi, ali pa en konobarček kozarec razbije, to ne vpliva na življenje, če pa po človeškem mesu šariš je pa napaka lahko usodna,
ampak hvala bogu, da nekdo tudi tako delo opravlja. Zato je tvoja izjava totalno
!
Konobarcek je seveda temu primerno tudi placan.
Ce bi bila oba placana enako, bi pa tvoja izjava (klanjanje in zahvaljevanje, ker nam nekdo baje dela neko uslugo) celo imela kaksen logicen smisel.
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Naj bi bila enako plačana?
Sicer pa pred posegom podpišeš pildek, lahko ga pa mirno proč vržeš, izbira je tvoja.
Iluzorno je pa pričakovati, da med vsemi stotinami posegov, ki jih opravljajo, kdaj pa kdaj ne bi šlo nič narobe.
Ljubi, najprej nekaj osnov:
a) jaz sem ekonomistka. Kot taka, prekleto dobro vem, da se za cisto vsako delo najde delavca. Samo placati ga je treba
b) ker ga PLACAM, mi ni treba zganjati neskoncne hvaleznosti in klanjanja, da se me je usmilil. To vlogo opravlja denar.
c) nihce ne dela pod prisilo (razen ljudi v suznjelastniskem sistemu - kamor pa poklic zdravnika nikoli v zgodovini clovestva ni bil razvrscen)
Torej, ko bodo ljubi dragi zdravniki operirali za enako placo kot konobar, jim bom pa poleg tistega prgisca evrov se hvalezna.
Do takrat jih pa placam in so zato dolzni svoje delo opraviti tudi brez moje hvaleznosti.
Ce tega ne mislijo, pa naj prostor prepustijo tistim posameznikom, ki vedo, da si dolzan na delovnem mestu opraviti delo, kot je dogovorjeno. Tudi ce so tapete morebiti take barve, ob kateri ti gre na bruhanje.
Potem pa se tale oslarija - pildek (da se strinjas z operacijo, si seznanjen... blablabla) ti lahko vrzes stran, si ga zataknes za klobuk ali v rit, ali pa v okvir (lakko tudi v vse po vrsti v tocno tem zaporedju
).
POMEMBNO JE, da ga imajo v svojem arhivu zdravniki (mahanje z njim, ko jih kdo tozi).
NE GLEDE NA TO, pa jih ta pildek ne odvezuje poklicne skrbnosti.
Ker - in tu mi je zelo zal - ne verjamem, da so zdravniki pa cisto edini ljudje na svetu, ki vsak dan na delovnem mestu dajo vse od sebe, komaj cakajo, da pridejo na siht, se tam neizmerno trudijo....(zgodba o pred kratkim umrlem psihiatru in neskoncni skrbnosti, ki je je bil delezen.press).
Te pravljice prodajajte komu drugemu.