Nevem kaj povprečnemu potrošniku ni jasno, enostavno nemorejo mi spipat več z žepa, kot sem pripravljen plačat.
Pa ne da bi gledal na ceno, ampak mi je hitro jasno kaj je, kaj pa ni nafuk. In razni deodoranti od reksone na -50% policah
so definitivno bestbuy, medtem ko 2 za ceno enega dušgela AXE nista, ker sta recimo 125ml, 250ml, pa stane trideset centov več ko
"2 za 1", pa še zbiram lahko med x vonji, medtem ko sem pri 2-1 omejen na enega ali dva.
Enako ko se kupuje meso, bilokatero, klobase, hrenovke, piščanec, vedno je treba v kotu etikete na polici gledat ceno na kg in
ne ceno dejanskega produkta. Tukaj lahko plačaš tudi do 60% več kot bi moral.
Danes sem zrabutal XXL hedenšoulders in še nekaj produktov iz 4,56 na 1,89€, itak preden naložim v voz, letim na polico gledat
kolko to dejansko stane po starem in če cena štima, cena še je vedno bla nad 4 (ne pa 4,56) ampak še vedno hud nakup.
Na koncu se tukaj človek pajtla za cca 10e ampak bol ko teh 10e profe se mi gre, da me šparovci pa tušovci ne naf00kajo.
To z nalaganjem na kartico bonus je pa itak utopija, profe od tukaj nebo, nek procent marže ti sicer namenijo, ni slabo če se
poslužujemo tega, je pa slabo če kupujemo kot zmešani "sej dobim na kartico nazaj", prvo se more nakup splačat, pol pa
je tista bonus kartica le bombonček. Pa tudi ne vedno.
Hrano kupujem večinoma v avstriji, žajfe razen parfumov pa spet v sloveniji, cote preko interneta, to pa je to.