V in iz garaže - težava

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Nikoli ne bom razumel ljudi, ki so si naredili garažo v kleti. To je zame največja neumnost.

Imam soseda, ki ima tako garažo kot jo opisuješ. Lani poleti ko je bil v Murski Soboti "stoletni" naliv je sosed svoj avto pred točo umaknil v kletno garažo. Toče ni bilo, je bila pa poplava, ki mu je zalila avto v garaži.
Zdaj si je napravil poleg dovoza v garažo nadstrešek.

Tebi in tvojemu očetu svetujem dober premislek, kaj napraviti z garažo. Avto v kletni garaži ni 100% varen pred vremenskimi vplivi.

Seveda, ker ima vsak možnost, da si zgradi grad po svojih presranih standardih.
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lift..zanč sem gledal..ta parkirna ploščad..10k..pa maš avto gor, avto spodi. preračunano 1000€ na kvadrat

večjo aprcelo pri obstoječem ne gre, pri novogradnji pa ponavadi tudi ne
nisem mislil v tem smislu.
Namesto rampe si omislis lift. Tako ima reseno neka GH za unionom, nek stanovanjski blok na bledu naj bi imel tako reseno. Cena okoli 20, odvisno od nosilnosti, visine, izvedbe. Ne vem pa kako dobis avto iz kleti ko crkne lift.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Jaz sem videl rešitev, da so na klančino namontirali ležeče policaje. V tistem trenutku, ko avto nasede pocahnaš kje so takrat zadnja kolesa in tam namontiraš ležeče policaje, ki ti avto dvignejo za par centimetrov.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam pobrusi..nobenega štemanja..pobrusi.

če pa je lahko problem voda, potem poštemaj kanal, kanaleta not, pa kanal odpelji naprej od garaže.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
lift..zanč sem gledal..ta parkirna ploščad..10k..pa maš avto gor, avto spodi. preračunano 1000€ na kvadrat

večjo aprcelo pri obstoječem ne gre, pri novogradnji pa ponavadi tudi ne
nisem mislil v tem smislu.
Namesto rampe si omislis lift. Tako ima reseno neka GH za unionom, nek stanovanjski blok na bledu naj bi imel tako reseno. Cena okoli 20, odvisno od nosilnosti, visine, izvedbe. Ne vem pa kako dobis avto iz kleti ko crkne lift.

bo, tam na karlovški, ko s epride iz tunela ven. tudi nekaj takih dvigal itd

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Če je hiša še slučajno v garanciji, kliči investitorja in naj zadevo uredi (identičen problem imela sestra z dovozom...na koncu so pregib malo pobrusili...tako da je zdaj mir).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čaki, pa ti res misliš da mam pecikl pod nadstreškom? Mislil sem moje osebno vozilo, na 4 kolesa, za katerega potrebujem
izbit B kategorije, poganja ga dizelsko gorivo, je karavanske izvedbe, večinoma se uporablja za prevoz oseb in ljudi.

Bo šlo?

Al si dejansko tak zabit, da misliš da je pecikl tako širok, da ja ne spraviš pod nadstrešek neglede nato kako ozek je?
(sej vrata je pa treba nekak odpret da stopiš ven?)

Čisto razumem mojega šefa, ko mi vedno potarna, da nas je v firmi 37, od tega jih 30 nima možgan, 3je imajo, ampak jih ne
uporabljajo,...

Prokleti slovenci, sej nemorem vrjet.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Osebno vozilo uporabljaš " za prevoz oseb in ljudi ".

V katero skupino zaposlenih pa šef tebe uvršča ?

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok..

zanc sem bil na kosilu...za sosednjo mizo je bilo polno ljudi in ena oseba.

al pa..v vegradu je delalo veliko ljudi..vodila ga je ena oseba

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čisto razumem mojega šefa, ko mi vedno potarna, da nas je v firmi 37, od tega jih 30 nima možgan, 3je imajo, ampak jih ne
uporabljajo,...

Kaj si pa pričakoval, glede na to, da je od teh 37ih zaposlenih 33 ukrajink.
evil.gif