Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zdaj pa samo še čakajmo Ustavno sodišče in Ernesta, da nam bo povedal, da je ustavna pravica do mirnega zbiranja tretjerazredna pravica...
In smo na konju.
Pa sej je škoda metka za take ljudi?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zdaj pa samo še čakajmo Ustavno sodišče in Ernesta, da nam bo povedal, da je ustavna pravica do mirnega zbiranja tretjerazredna pravica...
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
organizator je VLADA!! Če bi bilo v naši ljubi Slo tako kot je, sigurno ne bi bilo demonstracij. Sploh pa takšnih ne in ne za takšne stvari. In kdo je za to kriv?? Vlada. So si sami zorganiziral to.
No no, na prave si se spravilCitat:
Gorenak je dejal tudi, da lahko kljub anonimnosti organizatorjev nekatere vendarle lahko identificirajo. Med njimi je tako naštel Zvezo veteranov vojne za Slovenijo, policijsko veteransko organizacijo Sever ter Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije. Ob tem je sicer pripomnil, da bo policija tudi tokrat poskrbela za varnost, v ta namen pa je vlada zagotovila dodatnih 600 tisoč evrov za izplačilo nagrad policistom.
ta glavnina ljudi je na vladi že od 91!!! Vmes je nekaj podmladka, ki so ga hitro naučili krasti za določen namen. Torej ta vlada ni eno leto na oblasti ampak že od 91... samo malo so si funkcije mešal....Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
organizator je VLADA!! Če bi bilo v naši ljubi Slo tako kot je, sigurno ne bi bilo demonstracij. Sploh pa takšnih ne in ne za takšne stvari. In kdo je za to kriv?? Vlada. So si sami zorganiziral to.
ne samo vlada.ta vlada nam vlada šele slabo leto.kar cel DZ je organizator.tako bo več plačnikov kazni
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Miličnik Gorenak teh predpisov NE POZNA, ker je tovrstne shode označil kot nezakonite=ilegalne, kar seveda ni točno.
To, da pa se ljudje o shodu pogovarjajo na facebooku pa je čisto spontano. Za vsak miren shod mora biti nek povod, to pa še ne pomeni organizacije in organizatorjev.
Rojen sem v kraju Boharina pri Zrečah. Po končani Pedagoški gimnaziji sem šolanje nadaljeval na Pedagoški akademiji v Mariboru. Leta 1977 sem se zaposlil kot vzgojitelj v takratni Kadetski šoli za miličnike v Tacnu, istočasno pa ob delu študiral na Visoki šoli za organizacijo dela v Kranju, kjer sem leta 1983 tudi diplomiral. Med letoma 1982 in 1984 sem delal, kot pomočnik komandirja na takratni Postaji milice v Celju. Zadolžen sem bil za organizacijsko kadrovske zadeve. Od leta 1984 do leta 1989 sem opravljal naloge komandirja takratne Postaje milice v Celju. Delo sem nadaljeval kot načelnik takratnega Inšpektorata milice prav tako v Celju. Leta 1990 sem odšel v Ljubljano na delovno mesto svetovalca ministra v kabinetu notranjega ministra. Konec leta 1991 sem zaključil podiplomski magistrski študij na takratni Visoki šoli za organizacijo dela v Kranju z magistrsko nalogo »Vpliv učno vzgojnih rezultatov miličnikov kadetov na delovno uspešnost miličnikov«.Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Kje je bil miličnik Vinko leta 91 ?
Kako potem že več tednov vem za shod, če ni načrtovanCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
4. neorganiziran shod je nenačrtovano zbiranje ljudi
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Se mi zdi, da zadnje case tako galamo delajo okrog tega, da to ali ono zborovanje ali protest ni bil uradno prijavljen, in tako naprej in nazaj, pa me zanima, v cem za vraga je v demokraciji sploh "fora", da bi morala biti zborovanja ali protesti prijavljeni?? A ni ena glavnih poant domnevno svobodnega sveta, da se kadarkoli s komerkoli kjerkoli dobis, pa ce je en, dva, deset ali sto ali vec folka.Edino drugih ne smes ogrozat ali unicevat druge lastnine.
Kar naredi veselico s papirji. Ko boš imel dovoljenja, boš pa drugače pisal. Pa organiziraj za malo več ljudi, kot samo ta svoje brate in sestre(brez družin)Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Veselice se dela na privat zemljišču, ne pa na "občinski" zemlji, pa ne bo težav. če ne boste preveč glasni, še na policijo ni potrebno prijavlajt "dogodka".
Pravna država pri nas je sistem pregona navadnih ljudi, v želji po umiku pozornosti od velikih "prekrškarjev"...
O katerem ti govoriš?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Kateri shod?