v BTC

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Ni mi pa jasno kaj ti ke tako hudo nelogicnega obvoznici oz kaj ima veze a je krog al deltoid
Veze ima za tujca brez navigacije, ki bo skoraj sigurno šel lepo mimo izvoza za BTC
wink-1.gif
... ''Domačinom'' je seveda vse jasno, ravno tako tistim, ki imajo navigacijo (no, morda, lahko tudi le ti zgrešijo, ampak jih itak potem takoj pelje na naslednji izvoz)...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja.

Poleg tega bi si upal trditi, da če bi bila obvoznica organizirana v ring, bi bilo pol manj nadvozov in podvozov in ostalih komplikacij. Posledično tudi veliko manj prostora porabljenega ...
tongue-1.gif

Pa je bilo v 70. letih ko se je zadeva načrtovala, še čisto dovolj praznega prostora za kaj takega. Sem se že takrat čudil, kako so se to spravili delat, pa sem bil samo srednješolec
rolleyes-1.gif
.

Danes je seveda slika čisto drugačna. Rešitev bi bila nov zunanji ring.
cheer.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.928
113
Jaz se sprašujem katero dizajnersko teslo je dobilo idejo da je pametno združit zaviralni in pospeševaln pas? Mislim resno no?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Misliš točno ta desni ovinek kajne, ko je izvoz za Ind. cono Moste in hkrati uvoz iz Zaloške.?
smile-1.gif

Fak je tam, v vsakem primeru. Vsekakor je desni mrtvi kot najbolj kočljiv v dandanašnji prometni ureditvi. Pa ga takole še zakomplicirajo!
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tam bi morali narediti rondo nad nivojem, tako kot je Tomačevski. Bi pokril Zaloško in Letališko, morda celo Bizovik zraven. Zadeva bi morda tako postala celo logična.
tongue-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Pa prečudovit izvoz iz predora golovec kjer se združi dolejnska z južno obvoznico + izvoz za škofljico. Vsak dan se zabaše orkog 4 ure potem je pa treba rdeče luči prižigat pred predorom da zadeva požira.