Nimam o tem pojma.
Sklepam pa da ta firma in ethorex delajo ponzija.
https://www.e-thorex.com/
Pušiona na fjertik
Sklepam pa da ta firma in ethorex delajo ponzija.
https://www.e-thorex.com/
Pušiona na fjertik
Citat:
Pri vloženih 32k je po petih mesecih "Balance" enak 36k, "Equity" pa 16k (v HTML izpiskih je equity 36k). Če prav razumem, je torej po petih mesecih donos -50%?
Citat:
Bolj ali manj se zgodba nekega podjetnika, ki je vložil in jim omogočil vpogled v poročila sklada s tisto, ki jo je predstavila Mojca. Jeseni vložek 30000 € v LMAP produkt (to je prejšnji, ker zdaj majo kao boljšega LMAP Win). Poročilo 27. maja Equity = 9200 €. Balance pa 35633 €. Oni to interpretirajo, kot skoraj 20 % profit na vložek, po besedah Pušnika, je za stranko pomembnejša knjigovodska vrednost (balance), kot pa tržna vrednost (equity).
Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
odkar jaz sodelujem z njimi, ljudje samo profitirajo, vi laiki pa se raje pridite prepričat, če poznate koga, ki sodeluje z nami naj vas povabi, se sami prepričajte in potem šele pametujte na forumu, lepo prosim. Lp
in nato:Citat:
Uporabnik krentip pravi:
Nikoli mi ne bo jasno zakaj nekateri sploh iščete vlagatelje sisteme, ki vsako leto prinašajo hude dobičke. Vzemi posojilo, daj svojo hišo pod hipoteko in boš dobro živel do konca svojih dni. Če pa želiš ljudem samo pomagati pa imaš na netu veliko zgodb ljudi, ki nimajo takšne sreče v življenju kot večina ljudi tu gor. Pomagaj njim z direktnim nakazilom.
Ker je razumevanje prebranega malo slabše:Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
meni pa ne bo jasno, kako ljudem ne moreš dopovedat, da če si poslovni partner najboljših, največjih, najbolj uglednih itd...da tam dejansko razultati tudi so, dajte si kdaj tudi kakšno zadevo raje prebrat, uporabljat lastno glavo za razmišljanje...ti bi pa raje posojilo vzel in ga celo življenje odplačeval, po možnosti še brez strehe nad glavo ostal, kot pa denimo v luxurisu dobival 35% v obdobju 15 mesecev, kar vsi pri nas tudi dobivajo, tako da ne začenjat spet o tem kako zadeva ne dela itd, vem da je hudo za vas, ki se imate nekako za našo konkurenco, pa ljudem v bistvu samo minus delate, tako da smo eni redkih na slovenskem trgu, ki za ljudi delamo dobro. Večina slovencev razmišlja kot uporabnik krentip, zato pa je na mestu vprašanje, zakaj je tako stanje v naši državi. Normalno so za večino krivi politiki, sodstvo, mediji itd, vendar veliko pa je tudi na nas samih, na našem razmišljanju...
Citat:
Uporabnik Peter34 pravi:
meni pa ne bo jasno, kako ljudem ne moreš dopovedat, da če si poslovni partner najboljših, največjih, najbolj uglednih itd...da tam dejansko razultati tudi so, dajte si kdaj tudi kakšno zadevo raje prebrat, uporabljat lastno glavo za razmišljanje...ti bi pa raje posojilo vzel in ga celo življenje odplačeval, po možnosti še brez strehe nad glavo ostal, kot pa denimo v luxurisu dobival 35% v obdobju 15 mesecev, kar vsi pri nas tudi dobivajo, tako da ne začenjat spet o tem kako zadeva ne dela itd, vem da je hudo za vas, ki se imate nekako za našo konkurenco, pa ljudem v bistvu samo minus delate, tako da smo eni redkih na slovenskem trgu, ki za ljudi delamo dobro. Večina slovencev razmišlja kot uporabnik krentip, zato pa je na mestu vprašanje, zakaj je tako stanje v naši državi. Normalno so za večino krivi politiki, sodstvo, mediji itd, vendar veliko pa je tudi na nas samih, na našem razmišljanju...