Seveda. Edino 3x moraš globinsko dat čez, da se tistega puščavskega peska lo
Perveri pri https://narociavto.si/. Jaz em rekla, da se zanimam za nakup prek njih, pa sem dobla par uporabnih info.Btw., včasih smo poznali inštitut menjave karoserije in motorja avta, tako si lahko novi uvoženi avto registriral na papirje starega (verjetno je oboje moral biti isti model avta), v prometno pa so ti vpisali novi VIN (tablico z VINom starega avta so ti vzeli). Vse skupaj je bila neke sorte davčna optimizacija, s katero bi se danes izognil DMVju, kar bi bilo kar zanimivo za uvoz kakšnega V8 stroja...
Je tak postopek mogoč še danes?
Jst lahk tole toplo priporočam, uvoz-avtomobila.si , mi je že par projektov spravil v slo.Kako so zdaj kaj tile dilerji? Na katere bi se bilo za obrnit. Narociavto.si? Autobroker? mtl?
Ima kdo konkretne izkušnje ali priporočilo.
jaz imam izkušnjo z naročiavto (avto sem sam izbral, oni so potem dalje urejali)...pa še par znancev in kolegov pri isti firmi, vse bp. storitev v nulo in korektno. Stane pa nekaj evrov. Sem pa vzporedno z žlahtnikom šla v solo akcijo in sva pripeljala en dražji avto iz DE tudi BP.Kako so zdaj kaj tile dilerji? Na katere bi se bilo za obrnit. Narociavto.si? Autobroker? mtl?
Ima kdo konkretne izkušnje ali priporočilo.