uv folija za avto

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Kot razumem je zatemnil sam in ne dal zatemniti, senčnike lahko kupiš tudi univerzalne, sicer je @mtl senčnike po treh letih prodal za 60eur, tako da so ga v bistvu prišli le 40eur (nabavna cena 100eur).
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.585
339
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ok prosim za konkretne podatke KJE temnijo za 90 eur in kje dobis sencnike za 40eur! Sicer je tole samo nakladanje. Ker temnenje za moj avto pride 200eur, sencniki 140eur. Slednje sicer imam, ampak bi se temnil avto.

Dosti imam forumaskega nakladanja, ce ste tako pametni prosim pomagajte drugim!
Ti je stankozaspanko vse napisal. Samo brati je potrebno.
Se pa opravičujem, sem se zmotil za 2 EUR-a. Kupil sem jih za 112 EUR nekaj več kot 3 leta nazaj, prodal pa lani za 70 EUR. Torej so me senčniki stali 42 EUR.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.267
1.897
113
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Sem jih klical. Odgovor proizvajalca je bil, da v UK ne morejo dobit Golfa variant, ki bi ga lahko premerili. Svašta.

Identičen odgovor sem dobil za sportsvana
hysterical-1.gif

(Bojo mogli it v ilegalne vode...kje na pumpi na ac čakat v zasedi...in ko bo njim manjkajoči model avta prišel tankat, naredijo diverzantsko akcijo v časdu ko se plačuje gorivo...da vlomijo v avto in ga premerijo ad a do ž
hysterical-1.gif
. Čez čas bo v časpopisih pisalo: po počivališčih opažajo tolpe ki hodijo naokoli z metri...če naletti na njih se jim ne upirajte ker vas lahko prežgačkajo z metri do smrti, zato jim enostavno pustite da vam premerijo stekla na avtu....).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Vincent: pošlji jim mere ki jih želijo (obrezi papir po okvirju), oni ti pa v zahvalo pošljejo free testne senčnike in jim boš sporočil če so ok za serijsko proizvodnjo.