Utripajoča osvetlitev v kabini - uganka

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.182
3.643
113
Marlbor
@forgot1, pardon pisal sem v okence za hitri odgovor in je na zadnjega (tebe) repliciralo.

Zanimivo, da so zadnje čase vse bolj v uporabi celo stropne lučke z zakasnjenim ugašanjem, ker so ugotovili da je fajn če lučka sveti še par sekund po zaprtju vrat. Po drugi strani pa se nek XYZ proizvajalec odloči, da bo lučka ugašala kar pri odprtih vratih.

Paradoks!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
hmm

zjutraj bo pa ženi (če je poročen!?!?) rekel: joj veš žena spet se je na vc luč sama prižgala k sm šu lulat pa ugasnla ko sem nehu...

pa bo žena zabrundala:; matr spet s u hladilnik scau

ja ja alko je jebena zadeva... najprej luæke pol pa podgane miške... pa je delirij...

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
stein, a maš citroena, al francoza?
tudi moj berlingec utripa, če katera od vrat niso pravilno zaprta. pa zadnji brisalec samodejno vklopi, če mam spredje prižgane ko grem v rikverc, pa drugo stopnjo hitrosti na semaforjih samodejno spremeni v intervalno brisanje ... jako pametna kola. haj-tek.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
a ni joku zanč o enem P206......pa o Hyundai getzu...sam korejci nimajo tolk butastih rešitev za lučke...povem iz prve roke!

Pa da ni da je bukselj zamenju žarnico z žmigavcem
evil.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
stein, a maš citroena, al francoza?
Peugeot 206.

Sem preveril v navodilih, res piše, da če je lučka na "sveti pri odprtih vratih" potem _med vožnjo_ začne utripat.

Kar sicer ni narobe, le opozorilno lučko, kot na 99% drugih avtomobilih bi lahko tudi prižgal.