Utripajoca lucka za pesa?

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Kaj pa, če bi psu okoli vratu nataknil kaj od tistih svetlečih se zadev (ogrlice-oratnice ali kaj podobnega), ki jih "cigani" prodajajo na kakšnih prireditvah?

Lahko pa tudi od krave zvonec gor obesi in ob njega še lučko.
Na glavo doda še kapico, ki se sveti vanjo pa GPS oddajnik.
Kuža je potem takem pripravljen za nočne pohode v gozdu.

hysterical-1.gif

Ni čudno da je divjad zmedena.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
V pasjih stacunah sem videl že tako ki je kot ovratnica, ima ledice okoli in okoli,kar je za moje mnenje bolj pametno kot pa ta tvoj obesek, ki ga zihr nebos videl ko se pes stran obrne oziroma ga dlaka pokrije.

Ni neumna stvar tole,sploh ce ga ponoci spustis po večji travi, vsaj vidiš kako raketa leti
smile-1.gif

Pa še kakšen avto ga kasnej spregleda če bi slucajno zašel na cesto.

ma za ovratnice vem sam so mi tele ledice grde, obesek je pa nadgradnja, ga priklopis in binglja iz ovratnice, kar me pa moti je pa to da so to tolk spartanske zadeve, da nima nocnega senzorja, sploh pa senzorja na premik, da se takrat aktivira, pa nevem ali ko visi navpicno dol sveti tudi okoli ali samo v tla in zato moram to zadevo v roke dobit in je nemorem na blef kupovati.

na ovratnico znam sam dat ledice, in potem bi tako naredi da to dela an navadne baterije, ker tele tabletne baterije so kr drage vrjetno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
da nima nocnega senzorja, sploh pa senzorja na premik, da se takrat aktivira, pa nevem ali ko visi navpicno dol sveti tudi okoli ali samo v tla
13.gif

Kaj imate vi ene vrste Tamagočije za ljubljenčke?
rolleyes-1.gif