utorrent problem

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 115256 pravi:
ja nastavitve za internet mam avtomatsko. a je normalno da k un fajl zaženem iz zgori un patch da mi pol pokaže oknčk Windows File Protection pa zahteva da dam notri originalen windows xp pa piše Files that are required for windows to run properly have been replaced by unrecognized versions. to maintain system stability, windows must restore the original versions of these files(pol pa možnosti retry, more information, cancel).

ok sm dau cancel tko mam tko da mam zdj ta patch kjer je tcpip limit na 50. original tcpip.sys je pa tud še shranjen. zdj me pa še neki zanima. a v utorrentu pustim notri net max halfopen na 8 al kej spremenim. pa kako je možn da pri utorrentu downloadam z največjo hitrostjo 440 kb/s pr bitcometu pa 490 kb/s če vlečem isti torrent dol? hvala za odgovore

Ja, hafopen pusti na 8.

A zdaj dela OK ?

Sicer takoj po prvem tvojem stavku se mi je prižgala lučka : "SiOL kvaliteta!"
Ampak najprej odgovori na vprašanje, pa bo bomo pol dalje šli.

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
zaenkrat dela normalno, kok cajta bo pa delal bomo pa vidl. ja siol siol, še dobr da grem na amis, upam da bo kej bolš

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Pri meni je tudi bila kriva prevelika nastavitev halfopen povezav (ki sem jo nastavil v eni izmed prejšnjih verzij, ampak tam se ti problemi niso pojavljali). Takrat sem še v registru nekje spreminjal to, bi mogoče bilo dobro še to povrniti.
Priporočam tudi ponastavitev vseh ostalih advanced možnosti (razen če veš zakaj si jih tako nastavil).

Jaz pa nisem nič sam spreminjal, ker je do pred kratkim
stupid-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
idi pod option->preferences in pod BitTorrent ter nastavi "Global maximum number of connections" na 10, prav tako "maximum number of connected peers per torrent". "number of upload slots per torrent" pa nastavi na 4. bo delovalo 100%. sem imel isti problem, da mi je cel internet zablokiral.

Slielay

Pripravnik
26. maj 2008
159
0
16
Tudi meni je začelo to delati nekaj časa nazaj. Sem spremenil "Global maximum number of connections" in ostale nastavitve (tudi omejitev imam, ker mi laufajo trije torrenti, ki kurijo 10% povezave) in ne najdem rešitve.

Tistega pactha zgoraj nisem uporabil, ker piše za WinXP SP2, jaz pa imam SP3, tako da sem začel razmišljati, da je kriv ravno SP3.
Je to možno?