USPEH NA MATURI

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ma smo dali skozi te gimnazijke v naših letih.
cool-1.gif

Pravim, da sem prestar za gimnazijke (razen, da me označijo za pedofila, ni drugih problemov
zmaga.gif
)

Tiste iz mojih mlajših let so pa že zdavnaj poročene.

In otrok, kolikor jih bog da.
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Na te gimnazije gredo tisti, ki se učijo. Na kake druge luftarji. Matura je pa test pomnenja ne razmišlanja.

In potem gre taka gimnazijka na strojni faks in ko pride na šiht, sprašuje, če je ventil odprt, ven pa gleda meter špindla. Pardon, vretena.
bonk.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Poglej si malo zgodbe res uspešnih markantih ljudi, kot naprimer Einsten on je v osnovni šolo ponavljal razred, ker je mal po svoje mislu. Takšnih zgodb je ogromno.

Glede na par izjem ne moreš oblikovati pravila.

Večina uspešnih ljudi je bila uspešna tudi v šoli, samo za rumeno stran življenja te stvari niso tako zanimive...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
So pa drugače kar radodarne tele škofijske gimnazijke.

Škoda, da sem že prestar.
cry12bpy.gif

Smo imeli telovadbo v prostorih te gimnazije... po takrat videnem, jih vsaj polovica še v življenju ni vidla britvice od blizu...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Po mojih izkušnjah tahudi piflarji iz gimnazije nizko pogrnejo na tehničnem faksu. Zlata matura pa tako ali tako ne prinaša nobene službe, razen po vezah v javni upravi.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zlata matura pa tako ali tako ne prinaša nobene službe, razen po vezah v javni upravi.

In vse hude ženske so neumne.
In kaj razen pometačice/kelnarce pa je lahko ženska z zlato maturo?
confused-1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
v totem cajtu se lahko že vprašamo kaj je lahko grda ženska z diplomo, če nia vez? ..