USB ključ

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Širina mu res ni vrlina in pokrovček rad pada dol,drugače pa hitrost branja in pisanja sta solidni.In že dobro leto sem več kot zadovoljen z njim.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik stein pravi:
To velja za vse. Ne vem zakaj ne delajo pokrovov za odpret (ala Zippo), na vrvici ali brez pokrova (SanDisk Titanium, USB konektor se skrije v ohišje).

Ne smejo naredit zippo pokrovčka, ker mora imeti USB "v fazi za vštekanje" po standardu točno določeno širino zaradi določenih ohišij in xy-postavitev USB-portov na nekaterih računalnikih.

Kar se tiče USB-ključev, je zmeraj bolje vzeti neko ime. Tisto bo za ziher špilalo 480 mbps. Sem imel tiste kitajske, od siola (še zdaj jih imam nekje 30, ker mi samo ležijo). Dvakrat si ga zafilal in pobrisal pa se je že iztrošil. Speed je bil zmeraj manjši.
Drugače pa imam Emteca in Sandiska pa delata že dve leti brez problema, z nonstop mučenjem. Ni čudno, da ne ponekod stane 1 GB 5 EUR, dobri pa še zmeraj 20.

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Tale corsair ima na pokrovčku klobuček, okoli katerega lahko zavežeš tanko špagco, ki jo na drugem koncu pritrdiš na ključ, pa se pokrovček ne bo izgubil.
Običajno v žepu prenašam enakega, (samo 16 GB model) in zaenkrat ni bilo problemov.

pikijakob

Pripravnik
8. avg 2008
273
0
16
Obala
Koristen nasvet,hvala Mihi
zmaga.gif