Mesto ki nikoli ne spi. (nebi vrjeli kako res je)
Začenjam z slikami z Empire state building-a (glava mesta)
Zgoraj skrbi za red tale model, kateri bi vrjetno ustavil tudi terror letalo iz 9/11, ni mi dovolil da ga slikam,
predstavljajte si največjega kolega ki ga poznate, in si zamislite da je ta še glavo večji. (215cm, 150kg,
nestrokovno a navzdol zaokroženo mnenje)
Od znotraj ESB:
Prvi kip sveta; kip svobode
Dama v vsej svoji lepoti;
Pogled na mesto z otoka; (vreme mi res ni blo naklonjeno tisti dan)
Mesto čez dan ni tako pretirano polno;
Rumenec pri rumencu, avta se res ne splača imet.
Nek turist mi je vskočil pred kamero
Na ulici, sploh razni parkeci, nasploh dogaja 24 ur, od glasbenikov do tistih ki igrajo šah za 5$, do tatretjih
ki širijo neko svojo religijo.
Mesto začne prav živet po 21 uri
Vse je v lučkah, LCDjih in ostalem, pisano, ampak nevem kako jim uspe, prav nič kičasto;
V večini pubov je zelo drago, mene so "domačini" zvlekli v njihovega najbolj priljubljenega, posebnosti;
naročiš 1 dobiš 2, velja za vse pijače, k mizi sme prisest vsakdo, in se lahko meni z vsakim, brez da
bi ga čudno gledli, prva gostilna v NY, lestenca ali karkoli že je tisto, niso očistili že več ko 100 let, pub
samo za kadilce.
Presenečenja; dal za rundo cca 18€, dobil 12 malih temnih piv, nek model je prisedel in mi ponudil
cigaret, nakratko poberkoval z mano in odšel preden sem skadil.
Ta luster ali karkoli že; (nanj je vsak mornar obesil neko kost od kure, za srečno vrnitev, ostale so kosti
mornarjev ki se niso vrnili.
Klasična kulinarična specialiteta: 600g sendviči, kupljeni v soteski Queens.
Če poješ 2, plačaš enega, če poješ 3 nerabiš plačat nobenega
Pojem zelo veliko, a sem ga zmazal cca 70%, stem da sem se silil.
Zoologija: Nesramno mastne veverice, ki se ne bojijo ničesar, kradejo pa kot srake. (vsaka druga si nekaj nese v tacah)
Najlepsa slika, ki mi je uspela. (vem da ni nič posebnega)
Slika ki najbolj opisuje NY:
Slikarski škrat: nekje zašuštral slike z central parka in sprehajalko psov z 7 mimi psi
Slik imam še več, za dodatne informacije kar na PM.
Začenjam z slikami z Empire state building-a (glava mesta)
Zgoraj skrbi za red tale model, kateri bi vrjetno ustavil tudi terror letalo iz 9/11, ni mi dovolil da ga slikam,
predstavljajte si največjega kolega ki ga poznate, in si zamislite da je ta še glavo večji. (215cm, 150kg,
nestrokovno a navzdol zaokroženo mnenje)
Od znotraj ESB:
Prvi kip sveta; kip svobode
Dama v vsej svoji lepoti;
Pogled na mesto z otoka; (vreme mi res ni blo naklonjeno tisti dan)
Mesto čez dan ni tako pretirano polno;
Rumenec pri rumencu, avta se res ne splača imet.
Nek turist mi je vskočil pred kamero
Na ulici, sploh razni parkeci, nasploh dogaja 24 ur, od glasbenikov do tistih ki igrajo šah za 5$, do tatretjih
ki širijo neko svojo religijo.
Mesto začne prav živet po 21 uri
Vse je v lučkah, LCDjih in ostalem, pisano, ampak nevem kako jim uspe, prav nič kičasto;
V večini pubov je zelo drago, mene so "domačini" zvlekli v njihovega najbolj priljubljenega, posebnosti;
naročiš 1 dobiš 2, velja za vse pijače, k mizi sme prisest vsakdo, in se lahko meni z vsakim, brez da
bi ga čudno gledli, prva gostilna v NY, lestenca ali karkoli že je tisto, niso očistili že več ko 100 let, pub
samo za kadilce.
Presenečenja; dal za rundo cca 18€, dobil 12 malih temnih piv, nek model je prisedel in mi ponudil
cigaret, nakratko poberkoval z mano in odšel preden sem skadil.
Ta luster ali karkoli že; (nanj je vsak mornar obesil neko kost od kure, za srečno vrnitev, ostale so kosti
mornarjev ki se niso vrnili.
Klasična kulinarična specialiteta: 600g sendviči, kupljeni v soteski Queens.
Če poješ 2, plačaš enega, če poješ 3 nerabiš plačat nobenega
Pojem zelo veliko, a sem ga zmazal cca 70%, stem da sem se silil.
Zoologija: Nesramno mastne veverice, ki se ne bojijo ničesar, kradejo pa kot srake. (vsaka druga si nekaj nese v tacah)
Najlepsa slika, ki mi je uspela. (vem da ni nič posebnega)
Slika ki najbolj opisuje NY:
Slikarski škrat: nekje zašuštral slike z central parka in sprehajalko psov z 7 mimi psi
Slik imam še več, za dodatne informacije kar na PM.