Urška melje

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Tut bolj pametnega starša ni bilo na svetu, ko je dobil otroka. Tako hudičevo inteligentnega človeka težko najdeš, na srečo.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.370
91
48
Čudi me, da takmu debilu od Crnija uspe se svaljkat na sceni. Da ga folk je odfuka. Da npr. Delo mu ne da odpovedi. Ne razumem, res. A smo res taki mazohisti, da pustimo da taki deviantneži še kar serjejo na sceni.....

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Njegove "kolumne", če se lahko tako izrazim, so višek arogance, neumnosti, puhlic, pametovanja,... tip zategne eno črto pol pa začne pisat. ko droga popusti, pa pomoje niti ne prebere več svojih bedarij, ampak samo pošlje še uredniku. tip sicer ni neumen ali nerazgledan, je pač samo malo bolj omejen in pač misli, da moraš kot kolumnist žalit, da uspeš. sicer njemu to uspeva, ampak kako dolgo? zelo rad preberem Sobotno prilogo, ampak njegovi članki so poleg tega, da so neberljivi tudi čisto brez vsebine oz. nekih pametnih izjav, ugotovitev, sklepov, dejstev,..

lp

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.370
91
48
Jaz ko berem SP grem mimo njegov kolumne hladne kot špricer.
Na letošnjih OI ene tekomvalke zaradi twwitov so "letele" domov........ dokaj pomenljivo

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.057
1
38
41
Ljubljana
Tale Marko pa je kmet
crazy1.gif

Važn, da je Urša zlata
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Citat:
...Marko Crnkovič je svojo kolumno začel tako, da je v zanj značilnem pokroviteljskem slogu ocenjeval mojo provokativnost, pubertetništvo in druge osebnostne lastnosti ter mi izrekel nekakšen kompliment: "Skrivnost Mrkaiæeve provokativnosti je v tem, da je pameten in to tudi rad pokaže." Naj mu za konec svoje kolumne kompliment vrnem: po mojem mnenju je skrivnost Crnkovičevega uspeha v tem, da ni posebno bister in je to do zdaj uspešno skrival.

http://www.finance.si/49144/Subvencionirane-solzice-Marka-Crnkovi%C4%8Da

Bolj ga verjetno še nihče v življenju ni ownal, ampak še vedno nabija...
Itak pa je najbolj pameten takrat, ko je že vse jasno. Pokojni Slivnik je temu dejal, da "rad hodi po truplih"