Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

andmer99

Pripravnik
11. okt 2007
160
0
16
Popusti na razne lifestyle ure (UVP cenovni razred do nekje 200-300 EUR) so med -30% in -70%.

Za Tissot-ja se žal nisem posebej zavzel, ker nima v programu takšne ure, kot jo trenutno iščem...

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Dvomim, da bi Potrebuješ kupil takšno uro. Je preveč fancy.

Zino,
kateri IWC pa da bi bil??

Svaka čast, če rata komu pogruntat firmo in model te ure!
smile-1.gif

Naletel na sliko kjer se lepo vidi urica. Sem mel kar prav. To je nič druzga kot Ebel Hexagon:

joze-ebel.jpg

Max

Zelenc'
11. jan 2010
5
0
1
Preserator je tale Jožko..Lepo, da ima lepe in drage ure, je človek z okusom, ampak je še vedno samo preserator.

Max

Zelenc'
11. jan 2010
5
0
1
Nisi me razumel..dobro se razumem v glasbeni posel in s tem povezanim zaslužkom..če si glasbeni zaslužkar in imaš denar, še nisi preserator, ne..? No, on pa po mojem mnenju je. Mnenja pa so seveda različna.
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nekdo ki si lahko "hexo" kupi z glasbeniškim delom v sloveniji, je daleč daleč od preseratorja...

Sicer pa kje se preseravanje začne? Za moje pojme že pri 18 letnikih z navitimi civici za 500€....

Kar je več od petino plače za uro je preseravanje.

over&out

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nekdo ki si lahko "hexo" kupi z glasbeniškim delom v sloveniji, je daleč daleč od preseratorja...

Sicer pa kje se preseravanje začne? Za moje pojme že pri 18 letnikih z navitimi civici za 500€....

Kar je več od petino plače za uro je preseravanje.

over&out

In v čem je problem? Če je IWC komu petina plače, mu ga iz vsega srca privoščim...
wink-1.gif

Max

Zelenc'
11. jan 2010
5
0
1
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Nekdo, ki si "hexo" kupi z glasbeniškim delom v Sloveniji , je ravno preserator.
Malo preberi komentar, preden ga deliš z nami..
bonk.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Jaz imam 7 ur vse med 2000€ in 14000€ star sem 28 let imam 650 m2 bivalnih prostorv bazen ,savna ,fitnes.... dva avtomobila Mercedes benz cls 500 in ml 320 cdi. In kaj pravijo sosedje ,da sem preserator. Super ampak meni visi dol za sosede kateri mislijo ,da sem preserator. Jaz pa mislim ,da so sosedje polni zavisti. In komu je na koncu lepše meni ,ker sem kao preserator al onim kateri mi zavidajo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
In komu je na koncu lepše meni ,ker sem kao preserator al onim kateri mi zavidajo.

Fotru, ker ti vse to kup?
grin1.gif

ne-ne-1.gif

Vse sem si sam kupil in tudi zaslužil sem sam.
Pred 10 leti sem delal za 70000 SIT na mesec vozil viličarja in pometal opilke.
Če pa ti nisi sposoben za kaj takšnega oziroma nisi imel fotra kateri bi bil sposoben za kaj takšnega pa ti nisem jaz kriv.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Jaz imam 7 ur vse med 2000€ in 14000€ star sem 28 let imam 650 m2 bivalnih prostorv bazen ,savna ,fitnes.... dva avtomobila Mercedes benz cls 500 in ml 320 cdi. In kaj pravijo sosedje ,da sem preserator. Super ampak meni visi dol za sosede kateri mislijo ,da sem preserator. Jaz pa mislim ,da so sosedje polni zavisti. In komu je na koncu lepše meni ,ker sem kao preserator al onim kateri mi zavidajo.

And pigs CAN fly too, you know
rolleyes-1.gif

Max

Zelenc'
11. jan 2010
5
0
1
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Opravičujem se ti..ti res nisi preserator
467716-post_slo.gif
Ti si butast preserator, ker celo razkrivaš, kaj vse imaš in cenovno obelodanjaš nam, ki tega nimamo..Od vsega pa me fascinira samo tvoj MB 500. Zakaj? Ker bi tez njim bolje povozil kot s svojim. Lol

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Jaz sem pa pred kratkim naročil tega Longinesa v Slowatchu. No, naročil sem ga že 18. decembra, prišel pa bi naj v 14 dneh. Ker so bili vmes prazniki, sem si mislil, da se lahko malo zavleče in predvideval, da bo zadeva prispela vsaj nekje do 15. januarja. Včeraj pa so me klicali in sporočili, da bo šele konec meseca.
jezen.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.