Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Povej kaj več. Kakšen stil ure ti je všeč? Jo nameravaš uporabljati za kaj specifičnega (plavanje, potapljanje,..), kakšen mehanizem,..?

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Povej kaj več. Kakšen stil ure ti je všeč? Jo nameravaš uporabljati za kaj specifičnega (plavanje, potapljanje,..), kakšen mehanizem,..?

Nosil jo bom vsak dan, želim bolj športno, z usnjenim pasom ali kavčuk kot sem napisal, ne rabi biti kronograf.
Je pa moja sanjska ura TEG Heuer Monaco, ampak ni cvenka za to.....
Gledal sem Hamilton, ....

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Mal čudno postavljeno vprašanje.

Postavit moraš nekaj več kriterijev. Ni vse samo cena...

Ok, bom tako povedal.. Meni se zdi OK.
Ura mora biti "navadna" brez nekih čačk bednih in stotih kazalcev.. ker je to gnilo do konca. Skratka preprost izgled, da se lahko nosi ob vse priložnostih in da ne zgleda 'čudno' če jo imaš za vsak dan in da zgleda koliko toliko dobro k bolj elegantnim oblačilom.
Kriterija veljata za obe zgoraj omenjeni uri.
Pri ženskem modelu mi je všeč, da se lahko pasovi enostavno zamenjajo in tako si lahko ženska sama izbira kaj se nekako prilega zraven obleke.
Moški model mi pa ni všeč recimo rjava barva pasu (bi raje črno), dočim je sama ura preprosta, lepa.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

Nosil jo bom vsak dan, želim bolj športno, z usnjenim pasom ali kavčuk kot sem napisal, ne rabi biti kronograf.
Je pa moja sanjska ura TEG Heuer Monaco, ampak ni cvenka za to.....
Gledal sem Hamilton, ....

Jaz ne bi tako hitro vrgel puške v kuruzo glede TAG-a, ker tega pa menda ne moreš tako hitro požreti. Taka ura bi mogla preživeti tebe in tvoje otroke, ne pa da pride voda v njo.
crazy1.gif
Piši direkt na TAG Heuer.

Glede na tvoje zahteve, bi mogoče bila primerna
OrisWilliamsFormula1ChronoLE.jpg

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Lepa ura, katero si predlagal. Kaj pa to, je ti uri od Hamiltona. sta ok?:
Prva 600 (935 Slowatch), druga cca 500 EUR
781303-Hamilton.jpg

Priponke

• 781303-Hamilton.jpg
    781303-Hamilton.jpg
    49,8 KB · Ogledi: 270
Nazadnje urejeno:

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
pubeci, tu se vsi menite o urah za velike številke.

zanima me katero uro mi priporočate do nekje 100€ .

Znamka ni pomembna, zaradi mene je lahko S-Budget , samo da je lepa . Fajn bi blo če bil usnjen pas . Obavezno mora bit analogna .
Kak je od znotraj nareta, me ne zanima, samo da izgleda lepo. Vbistvu ciljam na nekje športno-elegantno.

Drugač pa mi je všeč srebrna barva, tak da je lahko tudi srebrni kovinski pač magari ...

skratka, kar na dan z predlogi prosim
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Swiss made sta, cena je tudi poštena, oblika je pa pač stvar okusa.
wink-1.gif
Meni je tista Oris lepša.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
korodani,

takšnih ur je na tone. Obisk povprečno založenega urarja z ne preveč "izbranimi" znamkamii bi znal postreči z zanimivimi modeli.

Drugače so pa v tem rangu večini zanimive modne ure stila CK, Armani ..., ki pa neke umetniške vrednosti jasno nimajo. No, večina ljudi iz tega razloga roko na srce ure tudi ne kupuje.
wink-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
me je mal zagrabila nostalija, pa bi si nabavil eno casio urco.
cool-1.gif

Kdo ve, kje je velika izbira ur casio?
Nekako sta mi najbolj posrečeni

G-1000-7AER_k.jpg

in

G-7800B-8ER_k.jpg

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
po mojem je najboljš da čez internet naročiš, če že ubistvu veš kater model bi imel, zdaj edino če bi ga rad še v živo pogledal, samo za casio po mojem 20-30€ prišparaš čez internett

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
No kupil sem Edox, uro. Sem se prav odločil?
Nisem hotel vzet automatika zaradi zamujanja ure.
782814-EDOX.jpg

Priponke

• 782814-EDOX.jpg
    782814-EDOX.jpg
    20,1 KB · Ogledi: 296

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.238
7.040
113
misliš rečit, da nisi hotel vzeti mehanizma in si vzel kvarz? ker če je auto navijanje ali ročno, nima veze s točnostjo ure.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.