Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
ksz... ka tuki kupujete samo originalne ure al se poslužujete tut dobrih kopij ?

ker men je mal hudo dat 5k € + za dobro uro...sploh pa kar je men všeč je 15k€ + in koker sm geldu je vse originalno odvisno katere fejke vzameš ker nekatere fake "hiše" imajo kar dober renome kar se fajkov tiče.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
tako je to... če fukaš, potem je to original. če fukaš mimo, potem je to fake. razlika je očitna. kaj pa izbereš se pa sam odloči.
in še malo povej o teh tvojih fake renomejih da mal slišimo...
aja pa še poveš kaj več o dobrih kopijah... tole so one variante original replik in original ponaredkov, ki jih je naš klošar izumil?
lp

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ne faka nikol ne bi vzel (npr. kitajski drek na katerem piše Breitling). Če že hočeš točno tisti design ali pa podoben potem rajši tako imenovan "homage" originalu-ura drugega izdelovalca ur, ki naredi uro, ki je podobna "legendi" oz. originalu in ima določene podobne karakteristike ampak ima vseeno nekaj svojega. Pa ne piše gor Breitling ampak, ne vem, Aviator recimo... Ampak kvalitetno uro z bogato zgodovino tudi s svojim mehanizmom in originalnim designom dobiš tudi za precej manj kot 5 jurjev...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
ja samo njemu so vsec samo one od 15000 evrov navzgor... zato bo raje kupil original ponaredek, ki je seveda isti ampak stane 200 dolarjev, samo je pa popolnoma enak in ima isto težo kot original....
tak je to pr urah danes...
cheer.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ksz
no, ko smo že pri urah. Zadnjič sem ne ebayu videl neko kao hudo akcijo in na dražbi za 50eur kupil uro od christina london . Sicer ni toliko znana znamka, vendar bi naj bila kar ok. Ura naj bi bila drugače vredna vsaj 400eur (sem preveril na večih online shopih in je res taka cena). Bila je zapakirana v zelo lepo in kvalitetno škatlo, zraven je certifikat za diamante, certifikat od ure in mednarodna garancija. Logika mi pravi, da ne bi nekdo prodajal takih ur za 1/10 cene, po drugi strani pa dvomim, da bi firma prodajala fake ure s ponarejenimi papirji. Zna kdo pojasniti zakaj take cene?

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
diamante??? z certifikatom? za 50 evrov ne dobis 1 diamanta.poglej..pred kratkim dal vgradit v poročni prstan briliant in stane 50 evrov, ti pa si za ta denar dobil diamante in še uro zraven. dober deal...

criptus

Pripravnik
1. maj 2009
202
0
16
Gorenjska
www.goronix.si

Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ksz
no, ko smo že pri urah. Zadnjič sem ne ebayu videl neko kao hudo akcijo in na dražbi za 50eur kupil uro od christina london . Sicer ni toliko znana znamka, vendar bi naj bila kar ok. Ura naj bi bila drugače vredna vsaj 400eur (sem preveril na večih online shopih in je res taka cena). Bila je zapakirana v zelo lepo in kvalitetno škatlo, zraven je certifikat za diamante, certifikat od ure in mednarodna garancija. Logika mi pravi, da ne bi nekdo prodajal takih ur za 1/10 cene, po drugi strani pa dvomim, da bi firma prodajala fake ure s ponarejenimi papirji. Zna kdo pojasniti zakaj take cene?

Nesi zlatarju pokazat diamant in certifikate. Ti bo on marsikaj objasnil...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Sergio Scariolo, selektor španske košarkaške reprezentance

Rolex Daytona
SergioScariolo.jpg

Na EP 2009 je nosil
RO7117_detail.jpg

, kar se je dalo na trenutke zelo lepo videt.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
je ja..ampak ponavadi piše water resistant... 3ATM.

drugo je pa, če piše, waterproof...3ATM

dva različna pojma
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.244
7.044
113
ni nujno...

3ATM je samo podatek za pritisk...lahko je tudi kje drugje, kot v vodi
wink-1.gif