Citat:
Uporabnik kikec7 pravi:
Kje v avstriji pa imajo soliden izbor omeg?
Weikhard (Graz) - www.weikhard.at
Citat:
Uporabnik kikec7 pravi:
Citat:
Uporabnik kikec7 pravi:
Mah, gledal sem nekaj starejsega po ebayu, zato bi blo verjetno fajn po nakupu opraviti pregled.
Pa majo na uradni strani od omege nekam opasen cenik za starejse kalibre ur.
lp
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Citat:
Uporabnik kikec7 pravi:
Mah, gledal sem nekaj starejsega po ebayu, zato bi blo verjetno fajn po nakupu opraviti pregled.
Pa majo na uradni strani od omege nekam opasen cenik za starejse kalibre ur.
lp
V Grazu je na glavnem trgu (ne vem imena) ena fejst velika trgovina z urami, majo vse kar hočeš.
Če pa se sprehodiš proti utrdbi na hribu, malo pred koncem zgradb ob tej poti najdeš eno 2nd hand štacuno z dobrimi primerki Paneraik, Omeg... Pomoje bi se v taki štacuni dalo dobit kakšen preverjen primerek. Po e-bayu nikol ne veš kaj se je z uro dogajalo...
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Saj se da tut pri nas kaj najt. Za urce nad 2K€ ti morajo dat 15% sam da skoz vrata stopiš. Provizije so tu... no ne bom zdele o tem.
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Saj se da tut pri nas kaj najt. Za urce nad 2K€ ti morajo dat 15% sam da skoz vrata stopiš. Provizije so tu... no ne bom zdele o tem.
Ja če kopuješ na gotovino
Pa mislim ,da sem jaz dobil 8% popusta ,ko sem kupoval Audemars piguet
Citat:
Uporabnik criptus pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nekdo, ki kupuje takšno uro, se ne blamira z handlanjem, razn če je balkan powah.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nekdo, ki kupuje takšno uro, se ne blamira z handlanjem, razn če je balkan powah.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če človek nekaj rabi, si to kupi. Ne vem zakaj bi se moral barantati. Drugo je, če gre v kak zakoten del sveta, kjer se seveda baranta na veliko na kakšnih "vaških sejmih", ampak tisto je del kulture. V mislih sem imel resne "posle", kot je nakup dobre ure.
Lahko se edino reče, da se o zadevi pogajalo, če je temu bilo tako.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če človek nekaj rabi, si to kupi. Ne vem zakaj bi se moral barantati. Drugo je, če gre v kak zakoten del sveta, kjer se seveda baranta na veliko na kakšnih "vaških sejmih", ampak tisto je del kulture. V mislih sem imel resne "posle", kot je nakup dobre ure.
Lahko se edino reče, da se o zadevi pogajalo, če je temu bilo tako.