Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.130
10.992
113
kod Džej-Zija
Suunto X10, po možnosti military edition (tista črna) je prav huda.
zmaga.gif
Ebay pravi, da se jo da dobit za 360€ + poštnina. Ampak znaš imet potem probleme z uveljavljanjem garancije, ker frajerji pri uvozniku trdijo, da Suunto fura deželno garancijo, torej so oni dolžni nuditi garancijo le za tiste ure, ki so bile uvožene preko njih. Naši imajo pa itak spet navite cene, tam nekje okrog 450€ pride.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Delno se strinjam s tabo.Treba je poskrbet za dušo
smile-1.gif
in si privoščit, karkoli že to je. Ampak, uro in telefon pa res težko primerjaš. Nebi se spuščal v detajle, ker so tak očitni. hehe

Vglavnem, uživaj v nošenju ure
evil.gif

pusti patološkega lažnivca. ne more si pomagat da ne bi nakladu
frown-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Tudi za manj 300€ se mi zdi da sem videl nekaj po bolhi.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.130
10.992
113
kod Džej-Zija
Ja, en model jo je prodajal za 280€, ampak z rezervirano ceno in ker bidi niso dosegli rezervirane cene, ni ničesar prodal.
wink-1.gif
Trenutno je pod 360€ ne boš dobil nikjer.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Delno se strinjam s tabo.Treba je poskrbet za dušo
smile-1.gif
in si privoščit, karkoli že to je. Ampak, uro in telefon pa res težko primerjaš. Nebi se spuščal v detajle, ker so tak očitni. hehe

Vglavnem, uživaj v nošenju ure
evil.gif

pusti patološkega lažnivca. ne more si pomagat da ne bi nakladu
frown-1.gif

badguy je moj sošolec s osnovne šole in sosed z ulice, mislim da bo sam lahko presodil, glede nato da se
najine družine poznajo že vrsto let,...

Nazadnje urejeno:

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Komaj čakam, še dva dni pa bo baselworld, kjer bodo tovarne predstavile vse novosti na področju urarstva in ur v tem letu.
Seveda me najbolj zanima Rolex. Trenutno imam na piki novi Seadweler deep sea. Če bo pa kaj lepega novega bo pa odločitev
še težja....

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ko sem gledal en katalog o urah sem opazil da je rolex najcenejša ura med dražjimi.

tako da ne vem kaj je na tej uri tako privlačnega? obstajajo lepše ure kot pa rolex, pa so tudi cenejše ali pa dražje.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik sejk pravi:
Komaj čakam, še dva dni pa bo baselworld, kjer bodo tovarne predstavile vse novosti na področju urarstva in ur v tem letu.
Seveda me najbolj zanima Rolex.
Seveda...
crazy1.gif

Citat:
Trenutno imam na piki novi Seadweler deep sea. Če bo pa kaj lepega novega bo pa odločitev še težja....
Rolexa na piki... kaj pa na roki? We want photos!
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ko sem gledal en katalog o urah sem opazil da je rolex najcenejša ura med dražjimi.

tako da ne vem kaj je na tej uri tako privlačnega? obstajajo lepše ure kot pa rolex, pa so tudi cenejše ali pa dražje.

Rolex še zdalec ni draga ura. (odvisno od modela)

Cenovni rang se "meri" pri najcenejšem modelu, in vstopni rolex mislim da je okol 2,5k, medtem ko se en panerai začne pri šestih in
Audemars Piguet začne pri recimo 30, in kak patek ki se konča tam pri miljonu pa pol,...

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Cenovni rang se "meri" pri najcenejšem modelu, in vstopni rolex mislim da je okol 2,5k, medtem ko se en panerai začne pri šestih in
Audemars Piguet začne pri recimo 30, in kak patek ki se konča tam pri miljonu pa pol,...

No, no, no... Vstopni Panerai definiivno ni 6k, ampak bo cena kar podobna kot za vstopni Rolex, kaki osnovni AP Royal Oak pa boš tudi KOMOT dobil za 10k.

Cean navzgor pa je itak omejena samo s tem, koliko diamantov se dogovriš, da ti vgradijo
grims-1.gif

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik V_power pravi:

Rolex je med urami za nošenje vsak dan No.1. Je najbolj trpežna, robustna, njihovi mehanizmi so izjemno zanesljivi in pa še vse dele izdelajo sami, ne tako kot Omega, Breitling, Tag Heuer...... Z tehnologijo pa so veliko let pred drugimi manufakturami!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.