Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
iii, kaj ste pa pričakovali? brezhibno delovanje kartic in akustično izvrstno dvorano?
Jaz imam drugače za neko mašino podobno kartico, ki pa v vseh okoliščinah deluje brezhibno. Je pa res, da je od drugega izvajalca, tistega, ki na razpisu za 'urbano' ni bil izbran, ker je imel nek del ponudbe 0 EUR oz ga sploh ni podal ali nekaj takega.
zanimivo. Jih kdo že dela?
Tako kot smo včasih delali kartice za telefonske govorilnice in si jih kr doma filali! jej
Verjetno more biti zelo simp za ponaredit in tudi za nafilat?!
He he, tudi jaz sem se najprej na telefonske kartice spomnil. Saj jih ni bilo treba doma filat - samo ven si potegnil, pocakal par sekund, pa je bila "nafilana".
V kurcu majo sistem, posebno tiste njihove enote za polnit, display sploh večkrat ne dela, klikaš gor pa sam piska nič pa ni učinka. Potem ko daš denar pa hočeš prisloniti kartico, pa kar piska da ni uspešno, probaš 5x, 10 šele prime (aja težave s tem imajo vsi..)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.