Uradni servis - neopravljen a zabeležen poseg

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Citat:
Uporabnik kaligula pravi:
Možno sicer, samo tvojo teorijo podre dejstvo, da v računalniku spisek posegov štima, delo plačano, stroški materiala plačani s strani podjetja, ki je imelo avto v lasti. Torej back to the begining. Če se je kdo okoristil, se je kvečjemu pooblaščeni serviser, ker je računal nekaj, česar ni opravil.

mislim da je to to.

je pa zanimivo da pa v računalnik pa ni upal vpisat da jebilo to opravljeno (ker drugače nebi na tujem servisu ugotovili da nekaj ne štima).

torej je zavestno ogoljufal firmo (če poznaš koga tam jih opozori, kaj jim delajo pooblaščeni serviserji).

zdaj če misliš zadevo menjat..jenajboje da pelješ avto na zavorni servis..kjer te bo material in delo prišlo 200 EUR (prednji diski in ploščice..vsaj jaz sem dal toliko za passata).

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
[

[/QUOTE]
je pa zanimivo da pa v računalnik pa ni upal vpisat da jebilo to opravljeno (ker drugače nebi na tujem servisu ugotovili da nekaj ne štima).

[/QUOTE]

Sej je bilo vpisano. Tako pa so tudi postali na servisu pozorni in prišli do ugotovitev, da nekaj glede na spisek, ne štima.
Je pa zanimivo, da vodje servisa in lastnika "servisa" nikakor ne dobim na telefon
smile-1.gif

Bom še vztrajal kak dan ali dva, po tem pa direktno na tržno.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Očitno je vedno dobro občasno malo zamenjat servis. Če nič drugega ti ugotovijo, kaj so ti prejšnji "srali" po avtu. Je pa žalostno videt, da smo očitno še vedno Balkan. Kakšno napakica že, da pa ti nekaj zaračunajo, kar niso sploh opravili, pa je navadna goljufija, oz. kraja.

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
KSZ

Po prebranem mi je kapnilo, da morda tudi pri mojem ni blo vse ok. Potrjena, računi v knjigi (na novo sprintani, papir je še dišal
smile-1.gif
), ko je crknil motor, so vse oni zrihtali in rekli, da bodo krili nov motor, brez da bi jaz kaj vprašal...

Mi je pa Filipič v MB rekel, da če kdo pride po servisno, mu jo on proda. Vsakdo pa ima kakega kolega na kakem servisu...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Mi je pa Filipič v MB rekel, da če kdo pride po servisno, mu jo on proda. Vsakdo pa ima kakega kolega na kakem servisu...
Če mu proda le servisno ni problema. Problem nastane, če mu proda POTRJENO servisno...

Sicer pa. Vzameš servisno in greš do servisa, kjer naj bi se avto servisiral. Če nimajo zabeleženo vse v sistemu, potem imaš problem. Oz. jaz bi vsekakor poskrbel, da bi imel prodajalec problem.

Nazadnje urejeno: