Uporabni programi za IPHONE + opis + slike

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
GLede na to, da je tale tema namenjena opisom programov, bi bilo bolje, ce bi odprl novo temo
smile-1.gif
...

Glede vprasanja pa je tezko dati pravi odgovor... Pac folk to uporablja
smile-1.gif
... Snapseed pa je bolj namenjen samo hitri obdelavi fotk ... šeranje pa je mozno samo preko maila, Google+, FB,...

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Katero navigacijo priporocate za iphone? Sygic je trenutno kar ugodno... Je precej slabsa od navigona, iGo...?

I

Izbrisan uporabnik 3287

vse so tu nekje.... sygic daleč najcenejša (jaz sem dal za njo 29,90 eur), je v slo,zastonj nadgradnja kart,... navigon je zdaj garminov (za navigon sem dal okrog 70 eur), ni v slo, ima pa (zame osebno) naj vmesnik, karte se pa (na novejše) plačajo extra (cca 25 eur), obe sta približno enako natančne (nisem pa nikoli bil v kaki "vukojebini", da bi videl katera je bolj natančna. pojdi na jabuk in tam preberi teme o navigacijah za ios.
drugih nimam, tako, da tudi ne bom komentiral. lp

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ah ni problem najti; problem je potem, da karkoli od alternativ snameš, moraš čakati po 10 minut da sploh začneš "vleči" iz interneta aplikacijo, snemeš lahko le eno na dan; hitrosti porazne; ipd; Pri apptrackr si imel res veliko alternativ, hitrosti velike ponekod...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Tudi na apptrackr so bili redki mirrorji s polno hitrostjo downloada, isto je pa tukaj. Imaš na 1. zadetku na 5. mestu stran/program, ki dela cisto solidno. Če ti je problem v čakanju na začetek prenosa, pa točno veš, kje dobiti aplikacijo instantno
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik smt pravi:
vse so tu nekje.... sygic daleč najcenejša (jaz sem dal za njo 29,90 eur), je v slo,zastonj nadgradnja kart,... navigon je zdaj garminov (za navigon sem dal okrog 70 eur), ni v slo, ima pa (zame osebno) naj vmesnik, karte se pa (na novejše) plačajo extra (cca 25 eur), obe sta približno enako natančne (nisem pa nikoli bil v kaki "vukojebini", da bi videl katera je bolj natančna. pojdi na jabuk in tam preberi teme o navigacijah za ios.

Sygic je obupen na balkanu. Hrvaška, bosna, srbija. REs slabo. V Beogradu me je vodil na drugi konec mesta, ker pol ulic sploh notri ni bilo. Več kot pol.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Jaz tudi nisem najbolj zadovoljen z Sygicom, sploh pri nas ne. Je bolje počakati na kakšno akcijo Navigona po mojem mnenju v kolikor se ne mudi tako z nakupom.
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:

Sygic je obupen na balkanu. Hrvaška, bosna, srbija. REs slabo. V Beogradu me je vodil na drugi konec mesta, ker pol ulic sploh notri ni bilo. Več kot pol.

Zanimivo, jaz po hrvaški in po tistem kosu srbije do BG ter po samem BG nisem imel problemov. Še vsakič me je pripeljal tja, kamor sem hotel ...